sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Un gelato con tre gusti, per favore


En tiedä, miten on mahdollista, että kuulen jäätelöketjusta vasta nyt, vaikka Pariisissakin kuljen joka kerta Grom jäätelöbaarin viereistä Rue Du Bucia. Ehkä siksi, että olen kuvitellut, että Pariisin paras italialainen ketju on Amorino. Tai että nopean Trois Fois Buci -kahvilan terassilla nautitun maitokahvin jälkeen jalat alkavat jo kääntyä levottomasti Vanessa Brunon liikkeen suuntaan.
Oli miten oli, italialainen jäätelövalmistaja Grom käyttää vain parhaita raaka-aineita, luomukananmuonia ja pitkälti italialaisia maakuntien huipputuotteita. Mutta jos paras suklaa tulee Keski-Amerikasta, sieltä se tulee myös Gromin jäätelöihin. Olen myyty. Etenkin kun tiedän, että jäätelölaatikoissa on vieläpä kauden makuja! :)

Ensimmäinen Grom, jonka todennäköisesti nautiskelen marraskuisessa Pohjois-Italiassa, sisältää ainakin: kastanjaista Marron Glacéta, pähkinäistä Torroncinoa ja Marsalan maustamaa Zabaionea. Sorbetti taas Pescaa ja Lamponea. Ja jos ilma on viileä, juon kupillisen Cioccolata Calda Fondantea. Olisipa se sellaista paksua, eurooppalaista sulaa suklaata....la vita è bella!

p.s. Chanel-logoilla koristeltu tötterö ei ole valitettavasti Gromista.

p.s.2 Olen myös eilen innostunut tuttun kollegan kokeilemasta Clean program -detox-ohjelmasta ja kirjoittanut tänään itselleni ylös viikon nälkäisiin hetkiin sopivia eväitä. Tässä sitä nyt sitten taas painiskeellaan kurinalaisen terveyruokavalion ja kaiken muun unohtavan herkuttelun ja huikeiden makuelämysten välimaastossa. Huoh.
81 Rue de Seine
6th Arrondisement
Paris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti