lauantai 4. syyskuuta 2010

Tunnustan

Sain Pialta blogi-tunnustuksen, jonka ajatuksena on kertoa itsestään seitsemän asiaa. Kiitos Pia! :) Mutta tässä siis muutama fakta minusta:

Aikaisemmin pahin shoppailupaheeni oli ostaa liian korkeita tai liian ohutkorkoisia designer-kenkiä, joilla en oikeasti voinut kävellä. Nykyisin olen koukussa kalliisiin sukkiin. Vaikka tietäisin, että tietyillä kengillä rikon sukat yhdessä illassa, en voi silti ostaa kuin lempi-Wolfordini tai luotto-Falket.

Haluaisin olla mieleltäni suuripiirteinen boheemikko, mutta olen pinttynyt perfektionisti. Inhoan pölyä ja sotkuista kotia. Kiemurtelen, jos vaatteisiini tulee tahra tai ne rypistyvät rumiksi. Kasvoihin ilmestyvä finni pilaa koko viikon.

Suurin keittiöni kolmesta laatikosta on pyhitetty vitamiineille ja luontaistuotteille. Syön ”avaruusaamiaisekseni” viitisentoista erilaista kapselia ja tablettia, joiden toivon pitävän olon terveenä ja energisenä, ihon kuulaana, hiukset paksuna ja minut ikinuorena J

Rakastan nykyisin lukea kevyttä hömppäkirjallisuutta, joka kertoo Manhattanin seurapiireistä ja josta opin enemmän muodista kuin Ranskan Voguesta, siltikin, että ensimmäinen pääaineeni yliopistossa oli yleinen kirjallisuustiede.

Rakkain, mutta ei enää niin kovin edustuskelpoinen kotivaatteeni on harsonohueksi kulunut ja käytössä venähtänyt Zadig & Voltairen kashmirneule, joka tunnetaan tuttavallisesti nimellä hursu. Käytän sitä talvisin joka ilta ja yö yöpaidan päällä lämmittämässä käsivarsia.

Innostun asioista helposti ja loikkaan ideoihini mukaan pää edellä. Aloitan suunnilleen kerran kuussa uuden entistäkin energisoivemman ruokavalion ja ostan kaapin täyteen uusia must-eat -ruokia, käytän tuntikausia yhteen putkeen täydellisen vuokra-asunnon etsimiseen Pariisin lomalle tai suunnittelen kodin uuden sisustuksen taulun paikkoja myöden muutamana yöllä valvottuna tuntina ja soitan maalarit seuraavana päivänä.

Puolustan tasa-arvoa ja uskon, että nainen pystyy samaan kuin mies, mutta kannatan samalla vanhoja hyviä tapoja ja odotan edelleen, että mies avaa naiselle oven, auttaa takin pois tai antaa tuolinsa, jos sellaista ei muuten ole vapaana.

1 kommentti:

  1. Se on päivänselvää että nainen pystyy samaan kuin mies, mutta pystyykö mies samaan kuin nainen..? Ei pysty. On jännä että kaikki maailman kulttuurit ylläpitävät illuusiota miehen ylivoipaisuudesta naiseen nähden ja tätä illuusiota ylläpitää vain ja ainoastaan miesten keskimäärin vahvempi lihasvoima.

    VastaaPoista