keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Tahtilaji: polkka
Poimin eilen netistä fiilikuvia perjantaiksi kampaajalle. Osa kampauksista on liian pitkiä ja osa liian lyhyitä omiin lähtökohtiini, mutta tunnelma on sama: hillityn klassinen, jossa on joku pieni moderni juju, kuten ylipitkäksi jätetty etuosa. Myös edestä hiukan sivulle käännetyt otsatukat ovat ihanan naiselliset, joten pitääpä kokeilla joku päivä kotona. Ja hiusvärin suhteen kaksi sanaa: Gwyneth Paltrow :)

Kuvat: Google

7 kommenttia:

 1. Hih minulla nuo samat Gwynethin kuvat tallennettuna - malli ja väri juurikin se mitä haluan.. Sitten taas joskus kun luovun pidemmistä hiuksista :)

  VastaaPoista
 2. Olen ihastuntu Mulberryn Bayswater Plum Loopy Leopard-laukkuun.Se fuksian ja lilan kirjava lakerinen ihanuus... Mitä arvelet naarmuuntuuko laukku helposti? Entä onko ko. mallissa klassikon aineksia?
  Eniten minua arveluttaa lyhyet sangat, laukku ei oikein yllä olkapäälle. tuliskokohan sitä käytettyä... t.o

  VastaaPoista
 3. Hyvällä ystävällänion Gwynethin polkka ja seon hyvin näyttävä.
  xx
  PS. Kurkista mun blogin puolelle. Siellä saatetaan mainita Belleville tänään ;)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti mullakin on perjantaina niin aito Gwyneth -tyyli kuin näistä aineksista on mahdollista!

  Ja Inaria, kiitos!! Tosi kiva kuulla, että tyylikäs bloggaaja-kollega tykkää! :)

  Mulberryn Bayswaterin violetti leoversio on kyllä upea! Printtikuviointi antaa ainakin aika paljon anteeksi naarmuille, jos niitä tulee. Jos laukkua käyttää paljon arkisin ja etenkin jos laukun on taipumus kerätä sisältönsä puolesta kiloja, on kyllä toisinaan tosi helpottavaa jos sitä voi kantaa välillä olkapäällä. Joten kannattaa ehkä miettiä, millaisissa tilanteissa todennäköisesti tulet käyttämään sitä eniten.

  Poikkeuksellisen väriset ja kuvioidut klassikkomallien versiot ovat kyllä hiukan kinkkisiä juuri sen ajattomuuden tai sen puuttumisen suhteen. Toisaalta violetti on etenkin asustevärinä aika usein ajankohtainen ja sillä voi piristää mitä tahansa muuten väreiltään neutraalimpaa asua. Enkä usko, että leopardiprinttikään olisi ikinä ehdoton nou-nou. Se on oikeastaan aina muotia ja joskus, kuten tällä hetkellä, vaan tavallista enemmän pintamuotia.

  Itselläni ei ole yhtään todella rohkean väristä väristä klassikkoa, koska olen järkeillyt laukkuostokseni niin, että hankin ensin perusklassikot ja pysyn varmasti aikaa kestävissä malleissa niin kauan kun budjetti on - noh, vähemmän vällä ;)

  Toisaalta, tyylikkäällä ja erikoisemman sävyisellä laukulla saa kyllä ainakin minun pään taatusti kääntymään!

  Omaa sarjaansa ovat sitten vähemmän onnistuneet kausikuosit, joista nyt ensimmäisenä tulee mileen LV:n kirsikkakuvioinnit. Toisaalta LV:n kausikuosina vähän aikaa sitten ollut camouflage taas toimii edelleen, koska printtiaihe itsessään on toisaalta niin klassinen ja toisaalta LV:n perinteiseen brändiin yhdistettynä niin erikoisen yllättävä :)

  Hankalaa, hankalaa.. mutta aihe jota voisi mutustella vaikka miten! Ja kerro sitten kun tiedät, aiotko kotiuttaa violetin Bayswaterin :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana toi Gwynethin toka kuva. Täytyy itsekin muistaa tämä kuva seuraavan kerran kun menen kampaajalle värjäämään.

  VastaaPoista
 6. polkassa on kyllä sitä jotain! Esim kauhistelin ensin ihan järkyttyneenä, että kuinka Sara La Fountain on saattanut leikkata kauniit pitkät kutrinsa ja päätyä polkkaan..mutta nyt vähän aikaa sitä sulateltua on tullut todettua että se on vaan niin makee! kävin sitten itsekin pätkäsemässä :)

  http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista