maanantai 20. syyskuuta 2010

Red Suede Shoes


Omistan yhdet punaiset kengät, lakeriset sling-back Miu Miut, mutta niissä on käsittämättömän ohut korko, minkä vuoksi käyttötilanne pitää valita aika tarkasti. Punaisten kenkien muuten yksinkertaiselle, vaikkapa mustalle, asulle tekemä wow-efekti on kuitenkin niin hillittömän upea, että haluaisin parantaa tilannetta toisella ja vähän käytettävämmemmällä, punaisella kenkäparilla. Esimerkiksi noilla ylimmän kuvan Isabel Maranteilla. Niissä näyttäisi näin etukulman peruustella olevan paitsi täydellinen sammunut orenssinpunertava väri, myös maltillinen arkikorko.

Ja jos täydellisiä punaisia kenkiä ei löydy, täydelliset punaiset pohjat kelpaavat myös! :)


Kuvat: Carolines Mode, Jak&Jil, Stockholm Streetstyle, Style.com

2 kommenttia:

  1. Moi
    Mä oon ihan hukassa ns. kotilöhöilyvaate rintamalla. Esitän siis toiveen, että voisit jakaa inspiraatiota siitä, miten kotona voisi pukeutua, mukavasti, mutta silti mukavan näköisesti.

    VastaaPoista
  2. Oijoi, miten ihania kenkiä! Itselläni on muutamat punaiset popot, ja yhdet niistä ovat odotelleetkin keskellä eteisen lattiaa, että ehtisin vähän fiilistellä asuja niiden ympärille.

    Mutta punaiset pohjat toki kelpaisivat näihinkin jalkoihin enemmän kuin mieluusti! (Noi viimeiset ovat melko makoisat - ovatko ne samettia? Oijoi toisenkin kerran.)

    VastaaPoista