perjantai 10. syyskuuta 2010

Rakkautta toisella silmäyksellä

En koskaan unohda ensimmäistä sitä tunnetta, kun lähdin hakemaan kotiin ensimmäistä designer-laukkani, pikku-Célineä. Vuosi oli 2005, asuin Pariisissa ja oli juhannusaatto. Soldesit alkoivat klo 8 aamulla ja klo 11 piti nähdä autovuokraamolla ja lähteä juhannuksen viettoon kohti Étretatin rantoja. Kaksi serkkuani poikaystävineen olivat tulleet juhannusvieraiksi Ranskaan ja me tytöt heräsimme tietenkin kaikki seitsemältä ja suuntasimme edellisenä iltana harkitun soldes-täsmäiskun mukaisiin osoitteisiin.

Minä kiiruhdin ensimmäisenä Le Printempsin Céline-putiikkiin. Siellä se oli, pieni kaunotar, paksusta mustasta nahkasta ommeltu, järeällä metallisoljella viimeistelty laukkuvauvani - puoleen hintaan -545€- alennettuna!! Olin niin ihastunut, tohkeissani ja huolehtivainen pikkuisestani ja ikionnellinen. Laukku tietenkin sopi yhteen kaiken kanssa, teki asusta kuin asusta hohdokkaan, pariisilaisen ja täydellisen ja sitä puhuteltiin tuttavallisesti Celinenä.

Nyt en ole hetkeen, ehkä kolmeen vuoteen (!) käyttänyt laukkua, minkä aion nyt lähipäivinä ehdottomasti tehdä. En ole myöskään saanut uutta Céline-boomia, ennen viime kesän ja tämän syksyn malleja, ja tarkemmin sanottuna juurikin tuota yllä näkyvää laukkua.

Vaikka sininen on statement ja mustavalkoinen on walkstopper, valitsisin silti tuon mustan. Näkisin sen etenkin työpäivien laukkuna, joka särmäisi asun, jonne mahtuisi Mac ja papereita ja jonka kanssa tuntisin oloni hyvin ammattilaiseksi ja hyvin, hyvin pariisilaiseksi. Olen taas hyvin, hyvin rakastunut!

Kuvat:Google

2 kommenttia:

  1. Moi
    Ihana rakkaudentunnustus Celinelle! Muutenkin blogisi on mukavan luonteva.

    VastaaPoista
  2. Tuo Celine on kylla aika taydellinen :-)

    VastaaPoista