torstai 30. syyskuuta 2010

Oliivinvihreä ihanuus
Selectedistä viikonloppuna löytynyt oliivinvihreä parka täytti nyt sen pitkään avoinna olleen paikan :) Takki on ihana! Ja koska olen siirtynyt pitkiksi työpäiviksi, jolloin kävelen ympäri kaupunkia, matalakorkoisiin kenkiin, näyttävät ratsastushenkiset saappaatkin takin kanssa vihdoinkin järkeviltä.
Erica Weinerin sulkakorun päätin ostaa Green Dressistä vähän aikaa sitten olleiden kuvauksten jälkeen ja samana päivänä posti toi tuon tilaamani French Connection kaksiosaisen pöllö-tammenterho -korun. Olen aivan rakastunut siihen! Samalta päivältä kotiutin myös Urban A:sta tuon Stylesnobin lilan leohuivin, joka on ollut täydellinen piristys muuten aika tummaksi menneeseen pukeutumiseen.
Kynsissäni on alla tumma munakoisonvärinen O.P.I.n geelilakkaus, jonka päälle olen lisännyt tätä tummanviolettia YSL:ää. Olen täysin koukussa tuohon geelilakalla tehtävään kestolakkaukseen, koska en vain saa itse omia kynsiä etenkään värilakalla laitettua mielestäni riittävän siististi. Ja koska en myöskään kestä lohkeilevaa kynsilakkaa omissa sormissani, on sekin huoli samalla ratkaistu kolmeksi viikoksi kerrallaan.
Viime talvena ostamani - ostoksia sarjassa näitä en kadu koskaan -Tiger Of Swenenin minimittaiset, kullatulla pikkuvetoketjulla koristellut hanskat oli pakko, tai pikemminkin ne sai ottaa taas esiin :)

6 kommenttia:

 1. hei..ihana takki, minkä hintainen oli?
  kerrotko vähän enemmänt tuosta geelilakkauksesta?

  VastaaPoista
 2. Tuota huivia ihastelin Urban A:n ikkunassa, en vain ehtinyt sisään hypistelemään. Kertoisitko mitä materiaalia ja hintaluokkaa huivi on?

  Blogisi on muuten aivan ihastuttava ja tyylikäs! On miellyttävä lukea blogia, jossa ei esitellä halpisketjujen rättejä eikä toisaalta vain huippudesignereiden luomuksia, joita tavallisilla palkansaajilla ei ole toivoakaan hankkia. Linja blogissasi on siis luksusta realismilla!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Takki oli kyllä löytö :) aika moni, mitä olen kokeillut on ollut omaan tyyliin verrattuna vähän irrallinen, jotenkin liian army tai grunge mutta tässä oli mukana tarvittava ripaus trenssiä! Hinta oli 99,95€

  Geelauksissa taas on jujuna se, että lakkakerrokset kovetetaan välillä UV-lampun alla. Tulos on todella luonnollinen ja k e s t ä v ä.

  O.P.I:n geelit ovat sellaisia, jotka poistetaan liuottamalla -ja tämän voi siis tehdä myös itse jos kyllästyy geelauksiin- eli kynsiä ei tarvitse hioa koneellisesti. Jos geelauksista haluaa eroon, ei tarvitse odotella, että hiomisen jäljiltä haperot kynnet kasvavat taas normaaliin kuntoon. Itse olen aivan koukussa, koska haluan että kynnet ovat siistit, mutta en jaksa olla koko ajan lakkaamassa ja hoitamassa niitä.

  Huivi on ohutta ja mukavan pehmeää puuvillaa. Hinta oli 45€.

  Tosi kivasti muuten muotoiltu tuo luksus realismi! :) Jotenkin kyllä tunnistan siitä itseni ;)

  VastaaPoista
 4. Hienoja hankintoja olet tehnyt! Hansikkaat ovat upeat, ja tykkään tuosta YSL:n kynsilakan sävystä, nam.

  Minä olen etsiskellyt jo vuoden päivät harmaanruskeaa leohuivia, joten iskin silmäni tuohon sinun yksilöösi. Oliko sitä Urban A:ssa ruskeana, mahdatko muistaa?

  VastaaPoista
 5. Mielestäni leohuivista oli myös harmaanruskea sävy, toivottavasti löydät oman huivisi ! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos avusta Ulla, pitää käytä tutkailemassa!

  VastaaPoista