tiistai 28. syyskuuta 2010

Koti&Trendi

Helteisenä kesäpäivänä kuvattu sisustusjuttu ilmestyi uudessa Trendissä. Valokuvaaja oli saanut kuviin kauniin tunnelman ja Trendin toimitus oli sattumalta poiminut toiselle sivulle Kartellin Bourgie -lampun, joka on seuraavana omallakin ostoslistalla :)

Seuraava sisustusprojekti tulee kuitenkin olemaan kylpyhuone, jonka täydellinen remontti alkaa viikon päästä tiistaina. Nyt koti on täynnä auki taitettuja sisustuslehtiä ja tietokoneen näyttö pursuaa inspiroivia kaakelikuvia.

Tammikussa tekemäni suunnitelmat eivät enää tunnu ihan niin täydellisiltä kuin silloin, mutta on niissä edelleen paljon hyvältäkin tuntuvia aineksia. Lopulliset päätökset pitää tehdä maanantaihin mennessä.. ja niiden pitäisi olla sellaisia, jotka tuntuvat omannäköisiltä vielä vuoden ja kahdenkin päästä.

11 kommenttia:

 1. Onnittelut! Olisi kiva nahda lehti ihan luonnossakin, taidan pyytaa au pairiani tuomaan kun loppuviikosta kay Suomessa :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Ulla! Nyt äkkiä lehtikioskille että näkee koko jutun!

  VastaaPoista
 3. :)

  Ja Leena, jos tulee jotain viime hetken kylppärivinkkiä mieleen, niin kerro!

  VastaaPoista
 4. Huomenna pitääkin suunnistaa lehtihyllylle :)
  Mustavalkoinen kylppäri sopisi ihanasti muuhun sisustukseen, mutta kokemuksesta tiedän että mieli saattaa muuttua monta kertaa :)
  Onnea ja tsemppiä remonttiin!

  Marde

  VastaaPoista
 5. Luin eilen lehteä, ja sieltähän sinä koteinesi pomppasit silmille!

  Juttu oli kiva, ja sinulla oli oivaltavia ideoita. Ja tietysti kaunis koti!

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon jutusta! En paase sita valitettavasti nakemaan viela hetkeen :/

  VastaaPoista
 7. Luin Trendiä tänään, hyvältä näytti!

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kiitos! Kummasti koti näyttääkin kiiltävällä paperilla jotenkin tavallista paremmalta :D

  VastaaPoista
 9. Hei Ulla!

  Minäkin bongasin kotijuttusi Trendistä ja sen jälkeen löysin onneksi myös blogisi, missä voin ihastella kotiasi lisää :) Pidin kovasti jutusta ja ihastuin tummiin seiniin kaikkein eniten.

  Itselläni on vaalea ja pieni koti, mutta olen haaveillut, että edes yksi huone voisi olla tumma. Miten nuo seinät on maalattu? Tykkään paljon "kohopinnasta", näyttää jotenkin kivan vanhalta ja elävämmältä kuin tasainen pinta. Onko alla tapetti vai miten tuo kaunis kuviointi on saatu aikaan? Entä muistatko enää mitä maalia on käytetty? Juuri oikean maalin valinta on niin hankalaa...

  Paljon tsemppiä kylppäriremonttiin! Toivottavasti saamme ihastella kuvia työn lopputuloksesta :)

  VastaaPoista
 10. En valitettavasti muista tuon maalin sävyä, mutta se on tumman harmaa, joka taittuu enemmän ruskeaan kuin sinertävään.

  Tein ensin itse sen mokan, että valitsin liian kylmän harmaan, joka päivänvalossa alkoi näyttää melkein tumman siniseltä. Kannattaa siis ostaa pieni testipurkki ja kokeilla sopivaa sävyä seinään, vaikka metri kertaa metri -alueelle.

  Kohokuviointi oli asunnossa jo kun muutin, mutta olen tutkiskellut itsekin asiaa ja tullut siihen tulokseen, että se on saatu aikaan koristetelalla.

  Ja kiitos, tsemppiä tarvitaan! Nyt puoli eteistä ja kylppäri on tyhjennetty muualle asuntoon mutta laatatkin - ja lamppua lukuunottamatta koko muukin uusi kylppärisisustus - on valittu! Lattiaan tulee isot mustat marmorilaatat ja seiniin klassista harmaata marmoria, tiiliseinän tapaan lomittain laatoitettuna.

  Koska tila on niin pieni ja kulmikas, mitään spa-tunnelmaa sinne ei saa aikaan, mutta kaipasin kuitenkin jotain luksusta. Tyyli muistuttaa ehkä vähän 1900-luvun alun henkeen sisustettua hotellikylpyhuonetta, jota on modernisoitu muutamilla kalusteilla :)

  Toivottasti kaikki nyt vaan sujuu nopeasti ja ilman hankaluuksia eikä taloyhtiön suihkussa käyminen ole liian hankalaa ja ahdistavaa ja pääsen kohta jo kuvaamaan lopputulosta! :)

  VastaaPoista