keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Jotain uutta, odotettavaa ja kauniita kaukorakkauksia


Ruudullinen paita on H&M:n ja se tuli hankittua pitkälti siksi, että paita sopi täydellisesti uuden syystakin weekend -lookiin. Takista vain valitettavasti irosi ensimmäisellä käyttökerralla nappi, joka kaiken lisäksi hukkui! Vien sen tänään takaisin Tigerille ja toivon, että putiikista löytyy varanappi, tai että voin vaihtaa takin toiseen samanlaiseen. Takki tuntui niiiiin hyvältä aamulla, että on ärsyttävää alkaa säätää nappiasiaa ja olla käyttämättä ihanuutta :/
Eilen Selectedistä löytämäni neuletakki on persoonallisesti viimeistelty eikä väljästä mallistaan huolimatta pussita muodottomasti. Edessä on vinot saumat ja pitkissä, kapeissa hihansuissa vetoketjut. Pituus on täydellinen pitkän paidan, esimerkiksi tuon ruudullisen päälle.
Filippa K:n solmittava kaulupaita tuli ostettua viime viikolla Pariisi-huumassa. Rakastan sen ohutta ja valuvaa siluettia!
Parikseen paita kaipaisi jotain räväkämpää alaosaa, esimerkiksi tätä Alice By Temperlyn hametta.


Lisäksi tarvitsisin nilkkurit, joissa saisi olla aavistus väriä ja ehottomasti nyörit. Nämä canvas-pintaiset Reed Krakoffit olisivat täydellinen match myös takkiin. Nelinumeroinen hinta vaan jättää ne auttamattomasti kaukorakkaudeksi.


Vincen kapeat housut menisivät syksyn working girl -muotiin, korvaisivat nyt jo niin moneen kertaan nähdyt legginsit ja sopisivat täydellisesti nilkkureiden ja neuletakin väliin.

La Cherise Sur le Chapeaun hatuissa olen ihastunut kauniisiin väriyhdistelmiin.

Vanessa Brunolta taas löytyisi kohtuuhintainen ja aidosti pariisilaishenkinen, musta olkalaukku.

Jos hankkisin syksyksi uudet aurinkolasit, ostaisin vaihteeksi jotain kulmikasta, esimerkiksi Linda Farrown tyyliin.


Sokerina pohjalla on ihan kaiken kanssa tänä syksynä yhteen sopiva French Connectionin pöllöriipus, jota odottelen postista :)

Valmiskuvat: Net a Porter, ketju House of Fraser

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti