maanantai 13. syyskuuta 2010

Jääkuningatar nimeltä January JonesJanuary Jones, joka Mad Men -sarjassa tunnetaan Bette Draperina: täydellisenä, mutta vähän kylmänä, tummana ja hysteerisenä mutta myös mysteerisenä hahmona.
Olen aivan koukussa sarjan maailmaan. Hahmot ovat kuin monitahoisia, kuvankauniiata vahanukkeja ja taidokkaasti sommitellut miljööt kuin maalauksia. Rytmi on hidas ja viipyilevä ja musiikki sen mukaista. Kiinnostavan juonen, koomisten hahmojen ja sarjan sarkastissävyisen yhteiskunnallisen kommentoinnin lisäksi jokainen jakso on vieläpä kuin muotinäytös.
50-luvun helmat ovat inspiroineet monia syyskokoelmia, muun muassa Louis Vuittonia sekä...
... Pradaa.


"Uusi älykköjen juppityyli-ikoni" kuten joku jenkkilehti Januarya luonnehti ja olikin oikeassa siinä, että ehdottomasti tätä naista kannattaa seurata, paitsi punaisella matolla myös casualimmeissa yhteyksissä.


Ja hyvää löytyy paljon: useissa asuissa toistuvat eleettömän harmaat Tom Fordin aurinkolasit ja Pradan erittäin chic musta laukku. Punaisista, matalista nauhakengistä ja printtihousuista ropisee trendipisteitä, etenkin kun ne on yhdistetty muuten klassiseen, sleekiin ja laadukkaaseen tyyliin. Alimman kuvan kaltasia fine-chic -edustusasuaja saa edelleen odottaa näkevänsä Suomalaisissa kekkereissä...

Kuvat; R du Jour, Google

5 kommenttia:

 1. I love this post, she has such beautiful style I never realised before. Great blog!

  http://oraclefox.blogspot.com/

  x mandy

  VastaaPoista
 2. Tarvitsen neuvon!
  Löysin Sandilta aivan töydellisesti istuvat pillit.Ovatko ne vielä trendikkäät? Kaapista löytyy useita tunikoita, joiden kanssa voisin niitä käyttää. ostanko uudet vai käytönkö vanhoja?
  Ns. ukkohousuista pidän kovasti. Nytkin päälläni ovat sellaiset, mutta vaihtelua kaipaan. t. o

  VastaaPoista
 3. Pillifarkut ovat ehdottomasti edelleen ajankohtaiset ja täydellisesti istuvat farkut ovat aina hyvä sijoitus. Mutta kannattaa miettiä, onko niissä Sandin farkuissa jotain sellaista, mikä erottaa ne vanhoista farkuistasi.

  Tunikoiden lisäksi kannattaa kokeilla pillifarkkujen kanssa myös lyhyempiä yläosia. Ja pitkävartisten saappaiden sijaan pillifarkut näyttävät freesimmiltä nilkkureihin yhdistettynä.

  VastaaPoista
 4. January on niin mun uusi lemppari! Ja mikä nimi!!♥

  VastaaPoista