tiistai 21. syyskuuta 2010

Home sweet home

Minulta kyseltiin vinkkejä kotipukeutumiseen, joka olisi mukavaa, mutta sen näköistä ettei tarvitsisi ovikellon soidessa piiloutua verhojen taakse. Tässä muutama hyväksi havaittu! :)

Kokemusta kotipukeutumisesta löytyy, koska osan päivistä teen töitä kokonaan kotona ja toisaalta parhaimmillaan käyn avaamassa päivän aikana oven kolme, neljä kertaa postinkantajalle tai lähetille.

Kaikenlaisissa viritelmissä sitä on tullut hiippailuta, mutta pääsääntöisesti puen aamulla päälle kotiinkin jotain mukavaa, mutta kaunista.

Vinkki numero 1. Väljä neuletunika, kashmiria tai jotain muuta ohutta materiaalia, joka ei kutita. Jalkaan legginsit ja mummun kutomat villasukat.

2. Nyt kaupoista löytyy tosi paljon ylhäältä leveitä college-housuja, joita näkyy kadullakin, mutta jotka toimivat loistavasti kotona väljään t-paitaan yhdistettynä.3. Ohut kerrospukeutuminen silkki-camisoleihin, joita Helsingistä löytyy Rosemunden valikoimina esim. Lillystä, ja ohuisiin neuletakkeihin sekä legginseihin.

Itse olen syksyt ja talvet täysin koukussa pitsireunaisiin ja ihonpehmeisiin camisoleihin, koska olen niin herkkä palelemaan. Niitä voi pukea päällekäin erivärisiä ja erimittaisia ja tunne on välittömästi kotoinen ja turvallinen.

Olen joskus onnistunut löytämään Naranjan alesta kashmirhupparin ja -housut, joita pidän camisolejen päällä, kun on erityisen kylmä. Jos sellaiset sattuu joskus eteen, suosittelen hankkimaan!

Kashmir-housut bongasinkin viime viikolla Bulevardin alkupäähän, Klaus K.ta vastapäätä avatusta ihanasta vaateliikkeestä (nimi on unohtunut).
4. Ja lopuksi, onneksi Juicy Couturen veluuriverkkarit ovat hävinneet kaduilta, mutta kotona ne ovat ehdottomasti ainakin oma luottoasuni.

Kauniita koti-iltoja! :)

Kuvat: Iro, Zadig&Voltaire, Rosemunde, Google

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Eihän sinulla satu olemaan tietoa mistä / minkä merkkinen tuo ekan kuvan neuletunika on?

  VastaaPoista
 2. Olen koukuttunut blogiisi täydellisesti. Näin inspiroivat ja esteetikon silmää ruokkivat blogit ovat totisesti harvassa! Mukavaa, jos toteutat postaustoiveita - minulla olisikin yksi: olisi mukavaa kuulla lempiliikkeistäsi Helsingissä/netissä!
  T: uudehko vakkarilukija

  VastaaPoista
 3. Samoilla kotiasulinjoilla taalla.. Mun kotiasu on mustat joogahousut tai mustat legginsit ja siihen paalle musta pitkahko toppi ja neule tai huputon huppari lammikkeeksi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, ihanat lukijani! :)

  Neuletunika on Rosemunden mallistosta. Ainakin nettisivuilla se oli A/W 2010 -mallistossa.

  Ja sitten rakkaasta harrastuksestani shoppailusta :) mikä ei muuten tosiaankaan tarkoita sitä, että koko ajan pitäisi olla ostamassa jotain, vaan myös sitä että on ihanaa myös käydä vaan herkuttelemassa pelkästään katselemalla kauniita vaatteita ja asusteita sekä tietenkin kivasti pukeutuneita ihmisiä :)

  Mutta,

  Netissä käyn säännöllisesti haaveilemassa täällä:
  http://www.net-a-porter.com/
  http://www.mytheresa.com/
  http://www.lagarconne.com/

  Täältä taas olen tehnyt hyviä, kohtuuhintaisia löytöjä:
  http://www.youheshe.com/

  Ja näistä osotteista löytää kätevästi hakusanan perusteella ruhtinaallisesti vaihtoehtoja, jos on etsimässä jotain tiettyä:
  http://www.shopstyle.com/
  http://www.polyvore.com/

  Muotiputiikeista lemppareitani Helsingissä ovat Lilly, Urban A, Beam, Filippa K, Tiger of Sweden, Tara Jarmon, My oh My, Wolford, Nilson, Ninas & Gaudete. Isommista ketjuista varmimmin löytöjä teen Zarasta & Selectedistä. Ja Stockan naisten osasto on uudistumisensa jälkeen myös satoisa shoppailupaikka, suosikkejani siellä ovat Bruuns Bazaar, Designers Remix Collection, By Malene Birger & House of Dagmar. Ja erityisesti eräitä monista muotifetisseistäni, Diane von Furstenbergin mekkoja, käyn katsastamassa Feminettissä ja Kaarina K:ssa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos toiveeni toteuttamisesta! Mulla onkin yksi Rosemunden silkkicami, josta tuli ihan suosikki. Niillä on ihania värejä!

  Juicyt on kokenut inflaation just ton katukäytön takia, mutta sinänsä ne on kelpo verkkarit.

  Kasmiria lisään ostoslistaani ja kuvailemasi collegehousut. Nyt saa syksu ja talvi tulla - kotihiiri on valmis!

  VastaaPoista