perjantai 24. syyskuuta 2010

Feel good -vaje


Tarvitsen kengät, joilla on oikeasti mukava tassutella pitkiä matkoja, jotka ovat lämpimät ja niin pehmeät, että niistä on mahdoton saada hiertymiä tai kovettumia. Uggit on jo niin moneen kertaan nähdyt, tosin vielä - ehkä- jotkut vähän erikoisemmat mallit voisivat tulla kyseeseen.

Nyt olen miettinyt, olisivatko uudet mukavuuskenkäni Mout. Eräs ystäväni hankki sellaiset viime vuonna ja kuulin niistä silloin ensimmäistä kertaa. Koristelujen eskimo-fiiliksessä on kyllä jotakin tosi freesiä.

Mutta sekä minä, että jalkani olisivat onnellisia myös muista hyvistä feel good -kenkä ehdotuksta! :)

9 kommenttia:

 1. Oletko koskaan miettinyt, että loputon tarve saada uutta onkin tapasi korvata jotain, mikä elämästäsi muuten puuttuu? Olisi kiva lukea, että nauttisit jostain muusta kuin siitä, että rakennat ulkokuorta, jolla ei ole sisältöä. En tarkoita sitä, etteikö kauniita asioita olisi ihana kerätä ja niin edelleen, mutta sinun blogistasi saa pakkomielteisen kuvan. Kaikkea on koko ajan pakko saada, etkä tunnu koskaan nauttivan mistään jo hankitusta. Hyvin harvassa ovat postaukset blogissasi, jossa oikeasti vaikuttaisit onnelliselta jo hallussasi olevan asian kanssa.

  VastaaPoista
 2. Anna: Ei täällä blogissa tarvitsekaan jakaa koko elämäänsä vaan paljastaa siitä jotain palasia. Jokainen itse päättää, mistä aiheista päättää postata, eikä ne välttämättä kerro itse ihmisestä vielä paljoakaan.

  VastaaPoista
 3. Kuten Aarre sanoikin, en suhtaudu blogiini päiväkirjamaisesti ja kirjoitan tänne vain hyvin valikoivasti varsinaisesti omasta elämästäni tai itsestäni.

  Pääasiassa tarkoitukseni on kerätä blogiini ajankohtaisia inspiraatioita muodista ja tyylistä ylipäätään, muistiinpanoina itselleni ja muille. Suurin osa asioista, mitä milloinkin sattuu tekemään mieli, ovat muotihaaveita, joita on ihanaa fiilistellä, mutta joita ilmankin olen oikein tyytyväinen elämääni :)

  Oman tyylin, kuten vaatakaapin tai kodinsisustuksen, rakentaminen on minulle yksi harrastuksistani, jota haluan jatkuvasti kehittää ja johon olen päättänyt satsata.

  Ostaminen ostamisen vuoksi ei tosiaankaan tee minua onnelliseksi (vaikka toki olen myös lohtushoppaillut ;) mutta totta kai olen tyytyväinen silloin, kun harrastustani toteuttaessani löydän haaveideni puuttuvan palasen ja päätän sijoittaa siihen - olipa se sitten kenkäpari tai jalkalamppu.

  VastaaPoista
 4. minusta on mukava katsella kaikkia ihanuuksia sivuillasi, en esimerkiksi ollut kuullutkaan näistä moun kengistä! ne vihreät...
  en varmaankaan tule koskaan ostaneeksi niitä, mutta jo kauniiden esineiden katsominen ilahduttaa.
  kiva saada vinkkejä
  kaisa

  VastaaPoista
 5. Ystävä neuvoo, osta Mout. On helpompi olla onnellinen kun jalat on lämpimänä ;)

  VastaaPoista
 6. Hei,

  Näin alkuun kiitos erittäin ihanasta ja inspiroivasta blogista!
  Olet näköjään ahkerasti toteuttanut lukijoiden juttutoiveita, niin esitänpä minäkin sitten omat toivomukseni:
  Eli olisi ensinnäkin kiva, jos voisit tehdä sellaisen postauksen, missä kerrot, mitä ns. jokaisen naisen vaatekaapissa tulisi/kannattaisi olla. (Ja ehkä vähän monipuolisemmin kuin LBD, trenssi ja valkoinen kauluspaita niin kuin naistenlehdissä yleensä on..)
  Toiseksi olisi hyödyllistä saada vinkkejä, miten opiskelijabudjetilla elävä ja joskus satunnaisesti töissä käyvä voisi saavuttaa ihanuuksia, joita sinunkin kaapista ilmeisesti löytyy (Chanel ym.). Eli mikä on ns. ostopolitiikkasi? :)
  Ja sitä ranskalaispohdintaa, jota olit tehnyt aikaisemmin voi aina jatkaa. Se on ollut niin suosikkipostaukseni!

  Minttu

  VastaaPoista
 7. Hei,

  haluan myös kiittää ihanasta blogista. Käyn joka päivä kurkkaamassa jos olisi uutta postausta tullut.
  Postauksen ensimmäiseen kommenttiin reagoiden; ainakin itse en ajattele sinun haluavan koko ajan jotain uutta, kyllä muotia saa harrastaa uusia asioita hankkimattakin ja ihastelemalla :)

  Mintulla oli hyviä postausehdotuksia, ja olisin myös iloinen jos voisit niistä kirjoittaa.

  Hyvää syksyn jatkoa,


  Lotta

  P.S. On mahtavaa, että kirjoitat tänne näin usein!

  VastaaPoista
 8. http://www.freshnessmag.com/wp-content/uploads/2008/11/clarks-ships-jet-blue-jez-01.jpg

  nämä clarksit ovat palvelleet jo 5 vuotta. ihana lammasvuori. Hyvät kumipohjat...pysyy pystyssä liukkaillakin keleillä! suosittelen lämpimästi!!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kannustavista kommenteista ihanat!! :)

  Ja Minttu, tosi hyviä aiheita, lupaan palata niihin piakkoin tarkemmin!

  Muoti-ihanuuksista sen verran, että itse olen päättänyt sijoittaa esim. klassikkolaukkuihin silloin, kun on tullut tehtyä tosi paljon töitä.

  Mutta laukkusäästäminen on myös joskus käynyt mielessä. Kerran kuussa voi laittaa jonkun summan sivuun ja joskus vaikka vähän enemmän, jos esim. töitäkin on tavallista enemmän, ja sitten kun kassa on kasassa, käy hakemassa uuden laukkupienokaisen kotiin :)

  Ja isoja säästöjä voi myös tehdä, jos lähtee laukunhakureissulle esimerkiksi Pariisin alennusmyynteihin. Designer-muodistakin lähtee yleensä heti vähintään puolet hinnasta pois.

  Kivoilta näyttivät nuo Clarksitkin. Uggeissahan juuri se pohja on liukkaalla säällä ihan sietämättömän petollinen..

  VastaaPoista