sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Elämän tuoksut


Minulta pyydettiin tuoksuaiheista bloggausta lempituoksuistani ja syksyn kiinnostavimmista uutuuksista. Joten tässä molemmista top 3 :)

Ensimmäisen Lolita Lempickan nimikkotuoksun, tuon vaalean violetin pullon, olen ostanut viisi vuotta sitten asuessani Pariisissa. Aniksen, orvokin ja puuterin tuoksu tekee aina olon onnelliseksi ja jotenkin pariisilaiseksi.

Victor&Rolfin Flower Bomb on ollut signature-tuoksuni siitä saakka, kun se ilmestyi. Osa kavereistani väittää, että tunnistaa minut jo tuon tuoksun perusteella. Tuoksu on jopa ylikukkainen, mutta samalla V&R:n tapaan niin fashion, että en voi olla palvomatta sitä!

Chloén Eau De Fleurs Capucinesta tuli uusi klassikkotuoksuni viime keväänä. Vihreän värinen tuoksu myös tuoksuu vihreälle, mutta ei metsäisesti vaan kukkaisesti. Itselleni tulee siitä mieleen kukkivat lehmukset ja puutarhakrassit. Tuoksusta tulee tyyni ja luova olo, joten se on aika usein paikallaan työpäivänä, jonka jo tiedän venyvän pitkäksi.

Syksyn uusien tuoksujen kolmen kärki näyttää tältä.

YSL:n Parisienne à lExtrême on jotakin Lolita Lempickan ja Flower Bombin välistä. Vähän kuin boysenmarjainen Laduréen macarone, raskaan makea mutta pienenä annospalana superchic!

DSquaredin She Wood Velvet on pitkästä aikaa puumainen, yksinkertainen tuoksu, josta olen aivan myyty. Tuoksu tuo mielee tyylikkäillä design-huonekaluilla väljästi sisustetun asunnon, josta avautuu valtavat ikkunat raikkaaseen vuoristomaiseenmaan jossakin Ranskan Alpeilla. Yhtäaikaa hillitty mutta luksus tuoksu saattaa hyvinkin olla seuraava signatureni.

Etron Etra on samalla tavalla mausteinen kuin täydellinen chai latte, jossa ei kuitenkaan ole kovin paljon makeutta. Tuoksusta tulee tyylikkään lämmin fiilis, vähän niin kuin kaulaan kiedotusta ohuesta kashmirhuivista. Hullaannuin Etron tuoksuista siinä määrin, että aion hankkia itselleni viimeistään marraskuun Italian-reissulta vielä myös basilikan, mustapippurin ja iiriksen tuoksuisen Pegason.

4 kommenttia:

 1. Flower Bomb-tuoksua aion käyttää niin kauan kúin sitä valmistetaan. Aivan ehdoton suosikkini. Onneksi siitä ei ole tullut ruotsinlaivojen bulkkitavaraa, eli ihan kaikki eivät tuoksu siltä.
  Ostin lauantaina Mulberryn Bayswater Plum Loopy Leopardin. Ihastuin siihen heti kun näin sen elävänä Mulbeeryn-myymälässä. Uskon, että käytän sitä usein ja pitkään. t.o

  VastaaPoista
 2. jes! kiitos ulla tästä postauksesta. huomenna stokkalle tuoksuttelemaan. t. sanna

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Ihana blogi!
  voisitko kertoa kuntoilu -ja laihdutusvinkkejä myös?

  VastaaPoista
 4. Onnittelut, O, uudesta ihanuudesta!

  Ja toivottavasti Sanna löytyy uusi tuoksu! :)

  En ehkä ole paras ihminen antamaan kuntoiluvinkkejä, koska itse viihdyn vain Hot Jooga -salilla sekä juoksemassa. Hot Jooga - ja Hot Pilates ovat kyllä olleet ihan huippu löytö! Olen harrastanut niitä nyt yhteensä puolitoista vuotta ja olen ollut tosi tyytyväinen! Lämmitetyssä salissa lähtee aineenvaihdunta liikkelle ja etenkin Vinyasa ja pilates tunnit ovat treenanneet sopivasti lihaksia näkyviin sieltä mistä pitääkin, käsivarsista, reisistä, pakaroista, selästä ja vatsasta.

  Ja lisäksi kannattaa kävellä aina kun ehtii ja kävellä myös portaat aina ylös! :)

  Itse liikun nykyisin aina aika saman verran ja jos joskus kun on ollut poikkeuksellisen aktiivisia sporttikausia, en ole kyllä juurikaan laihtunut. Joten ainakin omalla kohdallani vain syömisen vähentäminen toimiin.

  Laihiksen olen saanut itse kätevästi käyntiin silloin, kun on niin kiireisiä päiviä, että syömistä ei ehdi edes ajatella. Silloin huomaa, että tulee lopulta toimeen aika vähällä. Vatsa tottuu parissa päivässä pienempään ruokamäärään, eikä enää muistuttele niin paljon nälästä. Ja toisaalta kevyempi olokin tuntuu sen verran hyvältä, että ei tee mieli herkkuja. Kun oloon ja peilikuvaan alkaa olla taas tyytyväinen, eivät kilot tule takaisin normaalilla terveellisellä syömisellä, etenkin kun välttelee sokeria sekä viljatuotteita.

  VastaaPoista