sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Asustetemppu


Boheemi punosvyö punaisella mattolla näyttää järjettömän hyvältä! Etenkin se, että se on yhdistetty romanttiseen mekkoon tai umpiromanttiseen laukkuun, joka näyttää siltä, että se on koottu kukan terälehdistä!

Harmittaa, että Tara Jarmonilta jäi kesällä sittenkin ostamatta täydellinen lohenpunainen hörhelölaukku, kun päädyin tilaamaan Anya Hindmarchin. Laukuissa oli kuitenkin kyse niiiiiin eri asioista.

Eli tästä voisi jälleen kerran oppia sen, että shoppaillessa ainoa mihin voi luottaa on intuitio. Ja myönnetään, joskus myös ammattitaitoinen, aikaansa edellä oleva myyjä. Intuitio toimii molempiin suuntiin, joten kotiin ei pitäisi kantaa mitään, jonka takana ei seiso koko sydämellään, eikä toisaalta pitäisi jättää kauppaan mitään, minkä tuntee saman tien omakseen - sanoi järki siinä tilanteessa mitä sanoi. Jos olisin ottanut opikseni aiemmin, en olisi esimerkiksi jättänyt New Yorkissa ostamatta naurettavan ihania Louboutanin mustia hapsukorkkareita, joita yritin myöhemmin turhaan metsästää.

Hmm.. ehkä kokeilen ruskeaa punosvyötä ilmeisen omassa sarjassaan kimaltavan Anya "ai niin, sä tulitkin sisään (Teatteriin) jo aiemmin, toi sun laukku vaan on jäänyt mieleen" Hindmarchin kanssa :)

Kuvat: Stockholm Streetstyle, Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti