tiistai 14. syyskuuta 2010

Alkuillan miniobsessio

Filippa K
Isabel Marant

Haluan ohuen mohairneuleen! Ja haluan käyttää sitä nimenomaan niin, että sullon helman kapean kynähameen tai housujen vyötärön alle. Niin siroa, niin ranskalaista! Ei muuta tällä kertaa :)

2 kommenttia:

 1. Hei Ulla!
  Kiva, että otit kantaa Sandin pillihousuongelmaani. Kiitos vastauksesta.
  Housut olivat äsken päälläni ja ne ovat tosi mukavat ja tykkään niistä kovasti.
  Kirjoitin kysymykseni sinulle eilen kiireessä ja epätoivoisena. Nyt ehdin kehua blogiasi: pidän tyylistäsi ja tavastasi poimia itseäsi kiinnostavat jutut. Tsekkaan blogisi lähes päivittäin. Hienoa, että kaltaisesi ammattilainen pitää henk.koht.blogia. Olen kyllästynyt suomalaisiin muotilehtiin - Olivian ja Glorian muotinumerot olivat suuri pettymys. Mieluummin luen blogeja. t. o

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uusista, täydellisistä farkuista ja tosi kivaa kuulla, että oot löytänyt mun blogiin! Omaankin vaatekaappiin sellaiset valioyksilöt ovat tulossa lähiaikoina. :)

  Kävi nimittäin sellainen ihme, että Levi's Curve ID -mallistosta löytyi oikea malli ja koko historiallisesti ensimmäisiä farkkuja sovittamalla! Kannattaa käydä testaamassa omat Curvit, kun seuraavan kerran suunnittelet uusia farkkuja. Lantio- ja lahjetuumien lisäksi niissä on nimittäin huomioitu nimenomaan ne vartalon kurvit tai niiden vähyys - aika mullistavaa farkkurintamalla sanoisin! :)

  VastaaPoista