torstai 12. elokuuta 2010

V niin kuin Vanessa BrunoR a k a s t a n pariisilaisen suunnittelijan Vanessa Brunon tyyliä sesongista toiseen. Erityinen suhde minulla on Vanessa Bruno -laukkuihin, joita roikkuu naulakossa tällä hetkellä kolme kappaletta. Tämän vaalean roosan lisäksi iso, vaalea tweed-versio sekä pieni musta samettilaukku.

Kun asuin Pariisissa Vanessa Brunosta tuli minulle kaupungin boheemin muodin symboli. Tulin siihen tulokseen, että jokaisella laid-back -tyylitietoisella pariisittarella on taatusti Vanessa Brunonsa. Ja tietenkin sellainen oli pakko saada myös itselle omaksi rakkauden tunnustuksekseni Marais'n pikkukaduille ja St. Germainin kuppiloille.

Suomessa Vanessa Brunon laukkuja myydään My o My:ssa , mutta en ole juurikaan bongaillut niitä katukuvasta. Kesti myös pitkään että sain vakuutettua muuten muodin must know -nimiin perusteelliesesti perehdyttämäni ex:äni Vanessa Brunon faniksi. Laukut ovat kuitenkin periaatteessa "vaan" simppeleitä shoppereita ja toisaalta joitakin koristavat paljettinauhat eivät ehkä istu helposti skandinaavisen pelkistettyyn makuun.

Muistan ikuisesti erään Pariisin-matkan, jonka viimeisenä päivänä olisin halunnut vielä juosta Brunon putiikkiin ostamaan laukun, mutta aikataulu ei kuulemma antanut periksi. Mutta muistaakseni jo seuraavalla matkalla hän ymmärsi Vanessa Brunouden syvimmän olemuksen ihan oma-alotteisesti pariisilaista katukuvaa seurattuaan. Sen jälkeen pysähdyimme yksimielisesti jokaiseen vastaan tulleeseen Vanessa Brunon kauppaan ;)

Tässä tämän syksyn suosikkini.

Kegät: Nome, hame: Max&Co, toppi:Lindex, vyö: French Connection, laukku: Vanessa Bruno, huivi:Zara.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti