torstai 26. elokuuta 2010

Tulisitko kainalooni?

Stockholm Streetstyle

Viikon, tai oikeastaan jo kahden, haaveilun kohde on (ponin)karvainen ja kirjekuorimallinen leopardilaukku, jolla saisi nopeasti terävöitettyä esimerkiksi aamukiireessä päälle napattua arkipikkumustaa. Olisin tarvinnut kyseistä laukkua niin paljon jo tänään...

Designers Remix Collectionin laukku, jonka olen Helsingissä bongannut Urban A:ssa on tällä hetkellä erittäin varteenotettava ehdokas ja luulen, että jos huuma ei tästä laannu, viimeistään lauantain ostoslistalla.

4 kommenttia:

 1. Ma en ole yleensa leopardikuosifani, mutta tana syksyna kuosi puhuttelee D&G laukun muodossa. Koitan vastustaa kiusausta kun tunnen itseni ja tiedan etta laukku olisi kaytossa ehka 2 kertaa...

  VastaaPoista
 2. Moikka,

  Ostin juurikin tuon kyseisen laukun ja täytyy sanoa että ihan nappi ostos !
  Yllättävän tilava, eikä pullistele sivuilta ikävännäköisesti. Vaikka olisikin täynnä tavaraa... :D

  Mukavaa viikkoa,

  Minky

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että kaunis laukku myös toimii!

  Itse kävin viikonloppuna taas silmäilemässä laukkua, tällä kertaa Cellinissä ja sillä kertaa joku siinä ei vakuuttanut. Ehkä se oli juuri tilavuus sekä sulkemismekanismi, jonka toimivuutta aloin epäillä ja sitten myös sivuissa näkyvien metalliosien kuparinvärinen sävy..

  Mutta täytyypä harkita uudelleen :)

  VastaaPoista
 4. Mietin just noita samoja juttuja.Eniten mietitytti ne kuparin väriset metalliosat..

  Mutta käytössä ne ei kyllä pistä silmään omasta mielestä ollenkaan . Sulkemismekanismi on pysynyt "jäykkänä " n.10 kerran jälkeen , eikä tavarat putoa minhinkään .

  Toivottavasti löydät oman leosi :) !

  Minky

  VastaaPoista