tiistai 31. elokuuta 2010

Pilkkukuumetta


Olsens Anonymous

Poikkesin viime viikolla ehkä koko kaupan avaamisen jälkeen vasta toista kertaa Monkiin. Tyyli ja vaatteet eivät keväällä vakuuttanut, mutta hyvä että annoin uuden mahdollisuuden, sillä tällä kertaa löysin edelleen kylmäksi jättävien jättimäisten ja jotenkin kolkkojen vaatteiden seasta tämän herkän, pitkän pilkkupuseron. Bongasin muuten samana päivänä toisenkin ihanan siron ja luonnonvalkoisen paitamekon kadun toiselta puolelta Selectedistä, mutta ajattelin aloittaa tällä harjoituskappaleella. Ja tarkemmin ajateltuna, pärjään tälläkin ihan hyvin :)

Ajattelin paitaa lähinnä jonkun pitkän neuletakin alle, mutta koska sellainen on vielä hakusessa se on päätynyt päälle ihan sellaisenaan, tai ohuesta materiaalista johtuen Calvin Kleinin alusmekon päälle.

En muuten käsitä, miksei Suomessa myydä simppeleitä, laadukkaita ja ei-mummomaisia alusmekkoja. Aika moni mekko ja hame on kuitenkin ohutta kangasta ja hameen läpi valoa vasten paistavat jalat sen verran epätyylikkäät, että ainakin itse haluan pukea mekon alle mukavan alusmekon. Omat CK:ni, kaksi lyhyttä, mustan ja nuden ja samanväriset mekkomallisina, olen tuonut New Yorkista. Filippa K:lla on ollut joitakin alusmekoiksi sopivia pitkiä toppeja, mutta niissä ei ole säädettäviä olkaimia ja kangas on ollut mielestäni liian paksua tai malli ole ollut tarpeeksi vartalomyötäilevä.

3 kommenttia:

 1. itse ostin zarasta keväällää mustan ja nuden alusmekon. ovat olleet loistavia ja kestäneet pesut hyvin. suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Alusmekot olleet täälläkin joskus ostoslistalla. Kaikki, mitä tielle on sattunut, ovat olleet ns. pitsiunelmia, enkä minä välitä pitsistä - alusvaatteissa. Kummallista, sillä muussa vaatetuksessa sitä rakastan!

  Sinulle on muuten tunnustus blogissani :) Toivottavasti sitä et ole vielä saanut.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Kommentoin ensimmäistä kertaa, vaikka alusta asti olen blogiasi seurannut. Kiitos todella paljon tästä blogistasi, se tarjoaa inspiraatiota jokaiseen päivään!

  Juttutoiveena olisin esittänyt seuraavaa: Sinulla kun on tyyliasiat hallussa ja tunnut sisäistäneen varsin hyvin tämän ns. pariisilaisen tyylin, niin miten kuvailisit sitä? Miten tulisi pukeutua tämän tyylin mukaisesti (mitkä vaatteet, asusteet ym. ovat ns. key elements tälle tyylille)? Olen itse hyvin viehättynyt ranskattarien tyylistä, mutta oman pukeutumisen muuttaminen sen tyyliseksi tuntuu haastavalta.
  Kiitos etukäteen, jos kerkiät/viitsit hieman pohtia näitä asioita.

  Maria

  VastaaPoista