keskiviikko 4. elokuuta 2010

Pieni suuri ilo - oma Mini♥

Istun taas junassa, matkalla maalle. Ylipakattujen laukkujen raahaaminen rautatieasemalle ei ole koskaan ollut juttuni, ei etenkään shokkiherätyksen jälkeen, normaaliin aamukahvi&Hesari -aikaani.

Eilen huomasin potevani pahasti yltyvää Mini-kuumetta ja suunnittelin saman tien täydellisesti lisävarustellun suklaanruskean Mini Cooperin. Kun nämä kaksi asiaa lyö yhteen, alan olla vahvasti sitä mieltä, että jokaisen kolmekymppisen kaupunki- ja maaseutuasunnon väliä jatkuvasti reissaavan ihmisen oikeus olisi tehdä matka kaikessa rauhassa omalla autolla, itse valitussa matkaseurassa ja juuri sillä hetkellä inspiroivinta reittiä.

Autoasia tuli puheeksi myös viime viikolla samanikäisen ystäväni kanssa. Häntä ärsytti olla edelleen riippuvainen miehen autosta, minua taas vaihteeksi VR:n aikatauluista ja laukkujen kantamisesta ympäri kaupunkia. Heitimme ilmaan ajatuksen, että mitä jos hankkisimme kimpassa sutjakan Minin :) ajattelemisen arvoinen idea!
Ajatus lähti tietenkin lentoon Goyardin matkalaukkuja, Etretatiin tai Portofiinoon suuntautuvia automatkoja ja inspiroivaa matkaseuraa myöden. Mutta tällä kertaa, enemmän kuin ikonisia laukkuja, matkoja klassikkorannoille tai unelmieni miestä, havittelen ennen kaikkea Miniä - uutta täydellisen itsenäisyyden symbolia! Muut ehtii myöhemminkin ;)
Muotikuvat L'Officiel Juin/Juillet 2010

P.S. Blogin asetukset on nyt muutettu niin, että kuka tahansa, siis myös rekisteröitymätön lukija voi kommentoida tekstejä.

8 kommenttia:

 1. Voi jummijammi miten söpö auto herkullisessa värissä! :D Kelpaisi kyllä tännekin, tosin maastureiden perään kuolaavaa miestäni ei kyllä varmaan moiseen saisi raahattua kirveelläkään. Melkoinen sardiinipurkki meillä on nykyäänkin, pistää minut aina ajamaan kun ei kuulemma ole miesten auto :D

  VastaaPoista
 2. Hei, tämä kommentti ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta...
  Olen lukenut jo jonkin aikaa blogiasi ja pidän kovasti tyylistäsi. Blogiasi lukiessa pääsen ihanalle mielikuvamatkalle luksuksen maailmaan. Jatka samaan malliin. :)

  -Evelyn

  VastaaPoista
 3. Mini on tosi ihana. Myös Fiat 500 (tämä uusittu versio) on aivan mielettömän söpö ja kätevä kaupunki auto. Kiva blogi sinulla!!!
  Mia

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että tykkäätte blogista! Tarkoitus on myös tässä syksyn aikana alkaa lisätä tänne ainakin vaate&asuste -koosteita inspiroivista tyyleistä :)

  Ja totta, uusi Fiat on myös tosi sympaattinen! Omalla kotikadulla on tosi usein parkissa sellainen valkoinen ja joka kerta on pakko kääntyä katsomaan perään :)

  VastaaPoista
 5. Hei, vihdoinkin pääsen kommentoimaan!
  Lueskelen paljon blogeja, mutta en ole saanut aikaiseksi rekisteröityä enkä pahemmin ole ennen kommentoinutkaan, mutta nyt on ihan pakko.
  Tykkään blogistasi todella paljon ja palaan aina uudestaan kuviin, joissa näkyy kaunis kotisi. Se on niin upea, tyylikäs ja persoonallinen että olisi ihana nähdä se vaikka jossain lehdessä.
  Jatka samaan malliin!

  Marde

  VastaaPoista
 6. Täällä toinen tyytyväinen anonyymi joka ilahtui mahdollisuudesta kommentoida ilman rekisteröitymistä! Sulla on ihana, positiivinen blogi, jota tykkään lukea! :-)

  t. Anis

  P.S. Ystävälläni on ollut mini jo muutaman vuoden, eikä tosiaan ole katunut ostosta. On saanut takapenkille myös lastenistuimen sopimaan! ;-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, kiitos! On niiiiin kiva kuulla, että ei kuvaile ja kirjoittele ihan turhaan, vaan joku saa vaikka joskuskin täältä inspistä tai piristystä päivään :) Vaikka en kyllä varmaan lopettaisi, vaikka lukijoita olisi 0, sen verran hauskaa tämä bloggailu on ;)

  Kodistani onkin muuten tulossa juttua erääseen lehteen ihan syksyn aluksi. Infoilen heti, kun juttu tulee ulos :)

  VastaaPoista
 8. Oh, Tuo Goyard Croisière on niin tulossa kanssani kotiin kaupasta joku (kaunis) päivä. J'adore!!!

  VastaaPoista