sunnuntai 29. elokuuta 2010

Liikkeelle sysääviä kuvia




Flunssa alkaa vihdoin hellittää sen verran, että voi taas ihan oikeasti palata omaan viikkorytmiin, johon alkaa taas kesäisen lenkkeilykauden hiipuessa kuulua aika paljon Hot Joogaa. Kävin viikoksi venähtäneen pahimman flunssailun jälkeen jo perjantaina testailemassa kuntoa kuumassa salissa ja päätin pitää vielä eilen välipäivän. Mutta tänään takaisin, kolmen kuukauden kortti viuhumaan ja joogaa tiedossa taas viikon jokaiselle arki-illalle! :)

Inspiraatiota ei siis erityisesti tarvitse hakea kuvista, mutta niiden katselu on silti kivaa :)
Pakko myöntää, että olin vähän pettynyt tuohon Ashleyn after-yoga -kokonaisuuteen. Voisihan salilta lähteä tämänkin näköisenä ja silti mukavasti ja huolettomasti pukeutuneena - väljät farkut, lämmin takki esimerkiksi laadukas fake fur, pehmeä paita, lämmin, märät hiukset peittävä huivi, tai tuollainen Nicole Richienkin käyttämä beanie sekä joku kiva, ei sporttinen laukku.
Olen sovittanut nyt jo muutamaa beanie-pipoa ja en kovin hyvällä menestyksellä. En vain ihan vielä ole valmis myöntämään, että kyseinen malli saattaa vaatia pitkät hiukset, vaan jatkan täydellisesti omaan päähän istuvan myssyn metsästystä. Valitettavasti pääasioissa nettishoppailu ilman sovittamista täytyy jättää erittäin todennäköisen palautusrumban uhan vuoksi väliin..
Kuvat Jak & Jil, Olesens Anonymous, Google

2 kommenttia:

 1. Huoh, Nicolen Balenciaga-saappaat... <3

  Suosittelen aina kaikille Wolfordia joka käänteessä, niin nytkin. Wolfordilla on tosi kiva pipomalli jonka uskoisin sopivan polkkatukankin kanssa. Itse en yleensä tykkää mistään pipoista mutta Wolfordin pipo on mahtava, ja siis nimenomaan ilman että taittaa reunan, niin että se on väljempi, jos ymmärrät mitä tarkoitan :D Muistuttaa aika paljon Nicolen pipoa.

  Itse olen huomannut että pipoissa riittävä väljyys on olennainen asia, liian tiukka pipo ei näytä hyvältä pitkienkään hiusten kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Mä en ole edes tiennyt, että Wolfordilla on pipoja! Nyt pitää mennä heti katsomaan, olisko niitä jo Aleksin liikkeessä. Mutta lupaavalta kuulostaa, koska olen samaa mieltä - pipo ei saa olla liian tiukalla!

  Eilen oli pakko vetää hupparin huppu märkien hiusten päälle, koska illalla oli jo niin kylmä. Onneksi oli myös pimeää, koska myöskään se ei ole niitä kaikkein tyylikkäimmin omaa päätäni pukevia ratkaisuja :D

  VastaaPoista