lauantai 7. elokuuta 2010

Hetkiä vanhalla vintillä


Vihreät rottinkikorit on täynnä taas iltoisin palavia tuikkuja.

Valo mökin vintillä alkaa olla jo vähän haalea, kuten vanhat tapetitkin. Viimeiset helteet ovat kohta ohi, eikä remontin lykkäämiselle keksi kukaan enää tekosyitä, joten täksi kesäksi ajateltuja uusia tapetteja voisi alkaa jo valitsemaan :) Esim ruotsalaisella Sandbergillä on ollut kauniita, tyyliin sopivia malleja.
Sandberg

Sandberg

Vanha nalle piti vuosikaudet seuraa taloa aikaisemmin asuneelle sukulaistädille.

Sinisen huoneen tapetit olen ajatellut vaihtaa nykyistä vähän selkeämpiin, raitoihin tai tähtiin. Värimaailmaan on jo niin tottunut, että se tuskin muuttuu eikä sisustustakaan tarvitsisi silloin juurikaan vaihtaa.
Sohvapöytä on kasattu vanhoista matkalaukuista.

Vanha juomakori on täytetty sisustuslehdillä, jotka ovat täynnä taitettuja kulmia inspiroivien juttujen kohdilla.

Pitsipeitto kätkee hauskan kidney-pavun -muotoisen sohvan, joka kaipaa uuden verhoilun, kunhan tuleva tapetti selviää.

Gladioluksissa ja hennossa hapsukukassa on tunnelmaa, joka tuo mieleeni The Great Gatsby -elokuvan kiireettömän luksuksen.

Vaaleanpunainen huone voisi olla vähän vähemmän vaaleanpunainen. Tilannetta helpottaisi jo vinojen kattojen maalaaminen valkoiseksi, mutta tapetteihinkin kaipaan vähän vahvempaa kuviointia.
Sandberg

Sandberg

Isän Egyptistä tuoma nahkajakkara oli jo lapsena lempparini. Silloin sen kanssa oli kivaa painia ja nyt taas pidän ihan vain sen patinoituneen pinnan katselemisesta. Löysin toissakesänä sen päälle sopivan metallitarjottimen Mokosta ja jakkara muuttui pöydäksi.Kirjoituspöytä on täynnä klassisia tyttökirjoja, kasvioita ja vanhoja runokirjoja. Rasiat on täytetty kesämuistoilla, pääsylipuilla, kuivatuilla neliapiloilla, kukilla ja postikorteilla.

Jo talon edellinen asukas rakasti lehtiä. Omaan huoneeseeni olen kasannut valikoiman vanhoja muotilehtiä.

2 kommenttia:

  1. Niin ihanan rauhallisen romanttisia tunnelmia.... tulee hyvä mieli.
    T. Heli naapurista

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos!

    Jos huomenna tulisi vihdoin vähän viileämpää ja vaikka vähän sadettakin, niin otetaan äidin kanssa maalisudit käteen ja aloitetaan vintin valkaisu noista vinoista katoista :)

    VastaaPoista