tiistai 3. elokuuta 2010

Ex tempore maksimointia

Maksimekkoja aamulla fiilisteltyni muistin, että muutaman Rivieralta rahdatun rantamaksin lisäksi ostin pari vuotta sitten Marimekosta tämän mustan, pitkän trikoomekon. Helma voisi tosin nyt olla hiukan pidempi ja malli kapeampi, mutta muuhun kesävaatekaappiini täysin kyllästyneenä, mekko tuntuu tänään oikeastaan aika freesiltä.
Vasta toinen syysostokseni sen sijaan on eilen Zarasta ostettu mustavalkoinen ohut villahuivi, joka saa suojella viime viikolla tuulettimen tulehduttamaa niskalihastani.
Vyö on Gantin, kello Michael Korsin, laukku Balenciagan ja aurinkolasit Ray Banit.

5 kommenttia:

 1. Oh, tuo on Marimekon mekko? Aivan upea! Ei näytä yhtään Marimekkomaiselta :) Kiva, kun heilläkin on ilmeisesti alettu suunnitella vähän nuorekkaampaan makuun menevää vaatetta ja alettu painottaa vähemmän niitä iänikuisia unikko- tai raitakuoseja.

  Kauniina olet ollut liikenteessä, kuten aina! Saako kysyä mikä on hoikkuutesi salaisuus? :) Linkitin sinut blogiini, toivottavasti et pahastu!

  VastaaPoista
 2. Silloin kun Samu-Jussi Koski, jonka mekko tämäkin on, suunnitteli Marimekolle, tein joka sesonkina ainakin yhden täydellisen löydön, mutta nyt kun Koski on siirtynyt pois, ovat löydötkin loppuneet..

  Kilojen kurissa taas on sellainen elämäntapaprojekti jollei jopa harrastus :) Mietin tosi paljon ravintoasioita, myös sen vuoksi, että uskon siihen että syömisillä ja juomisilla on tosi iso vaikutus mm. energisyyteen.

  Syön mahdollisimman käsittelemätöntä ja puhdasta kasvisruokaa. Kartan kaikkia lisäaineita, lisättyä sokeria, makeutusaineita, vaaleita viljatuotteita -pastaa, riisiä, perunaa jne. Syön päivän ainoan kunnon aterian vasta illalla yhdeksän, kymmenen aikoihin.

  Mutta en siis todellakaan ole mikään neiti-niuhottaja, vaan rakastan myös hyvistä makuelämyksistä nautiskelua ja kun joskus tekee mieli jotain hyvää, ostan ehdottomasti sen tiskin houkuttelevimman leivoksen :) Alkoholiin pätee sama juttu, kunhan lasissa on kuivaa viiniä (tai normandialaista siideriä, joka on valmistettu ilman sokeria omenoista puristamalla ja käyttämällä) -joskus juon valkoviinin myös kivennäisvedellä laimennettuna.

  Ja sitten tietty liikunta neljästä kuuteen kertaan viikossa. Liikunta taas jakaantuu juoksulenkkien ja hot joogan (erityisesti vinyasan) ja hot pilateksen kesken. Ja talvella harrastan pelkästään tuota lämpöliikuntaa :) Hyvä lisä on myös hissien välttely ja portaiden kävely esim. kotiin tullessa. Samoin monesti esim. Stockalla tulee kipitettyä hissin sijaan portaita vaikka kahdeksanteen kerrokseen asti.

  Huomaan että voisin puhua tästä loputtomasti ;) mutta lyhyesti sanottuna "salaisuus" lienee liikunta ja ravinto, joista tulee hyvä mieli, jolloin niihin haluaa kiinnittää automaattisesti huomiota :)

  Ja kiva, kun linkitit, mäkin löysin taas samalla uuden inspiroivan blogin! :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa varsin ihanteelliselta! :) Kiva kuulla vaihteen vuoksi tärkkelyksen ja sokerin välttelystä sen iänikuisen rasvakammoisuuden sijaan. Niin moni tekee sen virheen, että kuvittelee voivansa popsia rajattomasti kevyt-tuotteita, joiden rasva on tosiasiassa usein korvattu sokerilla. Minäkin koitan lisäaineita vältellä, mikä kyllä käy yllättävän työlääksi kun noudatan täysin sokeritonta ruokavaliota ja hiilihydraatit pyrin pitämään minimissään.. Kiva myös huomata muidenkin ymmärtävän hyötyliikunnan päälle!

  Täällä myös ravintoasiat lähellä sydäntä, aikoinaan jopa suunnittelin lähteväni opiskelemaan ravitsemusterapeutiksi mutta osaamattomuuteni kemian parissa teki ne suunnitelmat tyhjäksi :) Minullakin alkaa helposti juttua tulvia jos suun vain tästä aiheesta avaa :D

  VastaaPoista
 4. Olen täysin samaa mieltä kevyttuotteista! Niissä on ihan hirveesti lisä- ja makuaineita ja sitä sokeria tai makeutusaineita. Lisäksi maku on yleensä niin mitätön, että siitä ei tule kuin paha mieli! Itse löysin keväällä sokeriton.fi -sivustojen kautta sukrin -sokerin korvikkeen, joka on täysin luonnollista, mutta kaloritonta -kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 5. Oo, kiitos vinkistä, täytyypi testata! :)

  VastaaPoista