sunnuntai 1. elokuuta 2010

Ensimmäistä päivää töihin top 4

Kuvat: Altamira, Nyc Run Fashion, Hanneli Mustaparta

Itse en ole menossa vielä huomenna töihin, mutta tiedän, että aika moni on. Muistan miten aina pienenä pidimme bestikseni Heidin kanssa vaatepalaverin ennen ensimmäistä koulupäivää siitä, mitä kumpikin aikoo laitaa päälleen, millaisen repun/koululaukun oli hankkinut ja entäpä mikä oli penaalin tyyli du jour :)

Yhtä kivaa on nykyisin miettiä vaatteita esimerkiksi syksyn ensimmäiseen pressitilaisuuteen, jossa näkee tuttuja. Viimeistään silloin päästää irti kesähepeneistä, kaivaa esiin keväällä hankitun Voguen A/W Collections -painoksen ja määrittelee oman syksyn lookinsa.

Kiertelin eilenkin kaupoissa katsomassa syksyn uutuuksia, mutta siinä helteessä ja ensimmäisten työjuttujen odottaessa vielä jossakin kaukana tulevaisuudessa, eivät harmaat cashmirit ja kauniisti leikatut mustat juurikaan houkutelleet.

Viikko sitten tosin hankin jo Filippa K:lta täydellisesti istuvan mustan, tulppaanimallisen hameen, jollaista viimevuoden tapaan tiedän käyttäväni lukemattomia kertoja töissä ja iltamenoissa. Täydellinen LBS muokkautuu yläosaa vaihtamalla kameleonttimaisesti ja on takuu varma feel good -vaate. Siinä, mustissa sukissa ja korkokengissä tuntee olonsa aina supernaiselliseksi ja supersuperitsevarmaksi :)

Superitsevarmaa ja syysinspiroivaa tunnelmaa on myös Fendin uudessa kamppiksessa :)
Anja Rubik & Edward Hopper for Fendi A/W 2010

3 kommenttia:

 1. Mulla on just se dilemma että mitä taas päälle töihin huomenna! Uusi aika avoselkäinen mekko Max&co:sta, ilman vai topin kanssa alla, vai COSin mekko tai mun MaxMaran ale-löytö... Vai joudunko pistämään jotain tylsä siltä varalta että ehkä joudun roudaamaan vähän kamoja :-(

  Mäkin muistan jotain ensimmäinen koulupäivä -outfitteja :-) Ylä-asteella mua luultiin kauan "kovikseksi" mun seiskan ensimmäisen päivän harmaan minihameen perusteella!

  Eri pressitilaisuudet ovat muuten aika hauskoja (kuten jotkut seminaarit) - niihin voi pukeutua ihan eri latauksella ja näkee että myös muut naiset ovat vaivautuneet ;-)

  Mä haluan Anja Rubikin hiukset noista kuvista!

  VastaaPoista
 2. Voih, kaikki vaihtoehdot kuulosti kyllä tosi hyviltä, kerro mihin päädyit!

  Ja harmaa mihihame -tapaus on ihan loistava esimerkki siitä, miten - ok no ei enää ihan niin mustavalkoisesti kuin yläasteella - vaatevalinnat vaikuttaa siihen, millaisen vaikutelman muut saa ja miten se vaikuttaa ihmisten suhtautumiseen.

  Itse olen kokenut sen nimen omaan pressitilaisuuksissa. Esimerkiksi kun yhdessä vaiheessa aloin käydä enemmän viini-infoissa, niin ei tarvittu yhtä kertaa enempää, kun huomasin, että jos ja kun halusi tulla yhtään vakavammin otetuksi kannatti valita päälleensä jotain vähän vähemmän äänekästä kuin se hillittömän ihana kauden mekko, joka taas oli täydellinen vaikka muoti- tai kauneuspresseihin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Päädyin Max&co mekkoon, merenvihreään kietaisumekkoon joka kietaistaan selkäpuolella ja rinnan kohdalla on aika kiva laskos. Yllättävä löyty, olin jo vähän luovuttanut Max & co:n suhteen, on tuntunut että siellä on sellaista melkein kivaa tavaraa, mutta ei sitten ihan kuitenkaan hinnan arvosta. Nyt nappasi :-)

  Kivoja uusia juttuja blogissa, tuli pieni tauko vierailuun kun työt alkoi ryminällä ja pitkillä päivillä..

  VastaaPoista