perjantai 6. elokuuta 2010

An early folk bird


Mekko: Zara, laukku: H&M, biksut; GT, nahkarannekoru Naranja, korallirannekoru Firenzestä pienestä koruputiikista Ponte Vecchion kulmilta.
Givenchy A/W2010
D&G A/W2010
Joku tuossa mm. D&G:n ja Givenchyn syysmallistojen folkneule -lookissa viehättää. Itse ehkä syksyllä satsaisin kuitenkin vain folkahtavaan kaulahuiviin tai miksei tiukkoihin neulehousuihin, jos sellaiset jostain löytyisi.

Tänään kuitenkin muistin mökin vaatekaapista viimekesänä hankitun hellemekon, jossa on paljon samaa henkeä. Loistava ajoitus!
Louis Vuitton A/W2010
Jopa Louis Vuittonin mallistossa on norjalaisneuleiden inspiroima huivi. Se kaulassa ei ainakaan vahingossakaan tulisi sitä mielikuvaa, että yrittää näyttää väkisin boheemilta Teakilaiselta tai että on juuri kotiutunut Norjan matkalta matkamuistokaupan kautta :) Aika ihana..mutta jäänee osastoon rakas joulupukki..
Givenchy A/W2010
D&G A/W2010
Mutta vielä lopuksi paluu kesään. Aamiainen oli sen verran hauska match asun kanssa, että oli ihan pakko ottaa kuva :)

Superfruitiessa on mustikoita, vadelmia, banaania, tuorepuristettua omenamehua sekä SuperGreens -jauhetta, joka sisältää vihreiden kasvisten, itujen ja oraiden sisältämiä energisoivia ja puhdistavia ravintoaineita. Käsittämättömän hyvän makuista ja kaiken lisäksi huipputerveellistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti