keskiviikko 11. elokuuta 2010

Avaimet ja lukko

En sortunut tänään säähän nähden ylipukeutumiseen, mutta YSL:n Muse laskeutui kesätauon jälkeen laukkunaulakosta taas aktiiviseen käyttöön. Vaikka olen käyttänyt kesälläkin paljon mustia laukkuja, Musessa on jotain, jonka liitän aina vain syksyyn ja talveen. Ehkä se on raskaasti laskeutuva muoto ja painava nahka.

Korujen suhteen tekee mieli edelleen pysyä kepeissä kesätunnelmissa. Linda Toyen ohut rannekoru on muuttanut ranteeseeni suorastaan asumaan ja House of Harlow 1960 -avainkaulakoru tuntui symboliikkaa myöden hyvältä parilta lukkosomisteiselle laukulle.

Palasin eilen kotiin taas viikoksi venähtäneeltä maalaisunelmalta. Nyt oma koti tuntuu maailman täydellisimmältä paikalta! Arki alkaa perusasioista ja hoittamatta jääneiden asioiden hoitamisesta.

Syksy näyttää nyt yhtä kirkkaalta kuin iltapäiväksi seljennyt taivas! :) Tänään kuntoon tulivat sormien ja varpaiden kynnet. Myös alusvaatelaatikko sai syyspäivityksen. Joogakortti viuhuu taas säännöllisesti ja enää ei peruspaketista puutu kuin kampaaja, joka onneksi on jo ylihuomenna!! :)

3 kommenttia:

 1. Muse on ihana! Ja se tosiaan on syys ja talvilaukku enemman kuin kesan. Oma YSL (beige ponikarvainen) taitaa myos paasta pian taas kayttoon. Se on taydellinen ladylike laukku tahan syksyyn. Olen vaan niin kamalan huono muistamaan laukkujeni nimia..

  VastaaPoista
 2. Eih! Sinulla on Muse! :D Enkös juuri tuossa eräänä päivänä haikaillut saman ikuisen elegantin kassin perään <3

  Ilmoitathan jos ikinä joskus kyllästyt!

  VastaaPoista
 3. Muse on kyllä yksi niitä ostoksia, joita ei tule varmaan koskaan katumaan, klassikkoainesta! :) Mutta pidetään mielessä, Pia, jos jostain syystä alkaa kyllästyttää ;)

  Beige poninkarva kuulostaa ihanalta!! Onko materiaali ollut kestävää? Itse olen ihaillut nyt mokkaisia uusia Balenciagoja, mutta tämän syksyn taidan mennä vanhoilla laukuillani.

  VastaaPoista