lauantai 10. heinäkuuta 2010

Sporttityyliä helleaallon harjalla


Sain aivan uuden vaihteen sporttistailaukseen, kun kuuma sää pakotti hylkäämään pitkät juoksuhousut ja siirtymään shortseihin.

Shortsit ovat H&M:n ja toppi Insdiskasta. Pääskykaulakoru on Alex Monroen, tummanruskea nahkarannekoru Naranjasta ja moninkertainen ranneke Chan Luun. Conte de Florencen hattu sopi loistavasti ihan oikeastikin sporttikäyttöön ilta-aurinkoa kohti suuntaununeella lenkillä. Ensimmäistä kertaa silmillä olleet Chanelit taas eivät loppulenkistä meinanneet pysyä nenällä...
70-luvun turkoosit froteeshortsit ovat mökkilempparit, mutta toimivat myös lenkillä. Kahana Bay -toppi, kullanhohtoiset Ray Banit ja kultainen hiuspanta suorastaan vaativat seurakseen ja kunnianosoitukseksi kultaiselle 80-luvulle itseoikeutetusti Björn Borgin korallinpunaiset hipsterit ;)
Eilen otin lenkille mukaan kameran ja nappasin muutaman kuvan vakireitin varrelta. Muutama hyvä syy, lähes täydellisen lenkkeilymusiikkilistan lisäksi, inspiroitua paitsi sporttipukeutumiseen niin myös siihen varsinaiseen lenkkeilyyn :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti