maanantai 5. heinäkuuta 2010

Shop till you drop in +28°CPäivän missio on löytää serkulleni Leenalle täydelliset kengät täydelliseen morsiuspukuun. Melko matalien, elegantin yksinkertaisten ja jatkokäyttöön soveltuvien kenkien metsästykeen pitää lähteä helteisenä päivänä shoppailu-univormussa, joka soveltuu vaativiin olosuhteisiin.

Musta Max&Co:n trikoomekko on huoleton, eikä nouse kesätuulessakaan korviin. Banana Republicin toppi on henkäyksen ohut, eikä tartu ihoon. K. Jaquesin kultasandaaleilla taas voisi lähteä vaikkapa maastovaellukselle! Laukku on Marc By Marc Jacobsin, kaulakoru H&M:n ja rannekoru Pariisista.
Toiseen ranteeseen päätyi välittömästi Leenalta nimipäivälahjaksi saamani Vintage Gardenin lehtirannekoru, joka sopii täydellisesti samasta, Leenan ja Virvan omasta putiikista aiemmin keväällä ostamiini lehtikorviksiin.
Survival kitiin kuuluu myös vuosia palvellut ja jo laastarilla paikattu olkiviuhka, jonka olen hankkinut helteisestä Nizzasta. Laukussa pitää olla myös jotain raikastavaa suihketta ja Clarinsin Fix' Make-Up pitää samalla myös meikin kuosissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti