tiistai 6. heinäkuuta 2010

Pieni muodonmuutosTällä setillä lähdin päivällä liikenteeseen. DKNY:n hame, Tara Jarmonin vyö, K. Jacquesin (taas) sandaalit, Vintage Gardenin rannekoru ja LV:n shopperi.

Viime viikonloppuun sattui molempien nimieni nimipäivät sekä niiden välipäiväksi sopivasti sattuva syntymäpäivän puolivuotispäivitys - eli täydellinen juhlaputki, josta saa hyvän syyn lahjoa itseään ;)
Kaarina K:n alesta lähdinkin yhtä Diane von Furstenbergiä ja Versacen sandaletteja rikkaampana ;)

Mekko osui silmiini heti kauniin kuosin, kiinnostavan mallin ja persoonallisten väriensä vuoksi. Pyysin mukaan "jotkut" sovituskengät nähdäkseni helman pituuden korkkarikäytössä.

Tyylisilmäinen myyjätär sattui sitten kiikuttamaan minulle nämä Versacen täydellisesti jalkaani istuvat remmisandaletit, joissa oli mekon keltaiseen täydellisesti sopiva pohja.
Eihän tällaiselle kokonaisuudelle - suorastaan muotikohtalolle- voi sanoa ei, eihän!? Etenkin kun kengätkin olivat juuri eilen tulleet alennukseen ;)

Ja koska eilenkin moni asia loksahti niin hyvin kohdalleen ja olen ennenkin lähtenyt Kaarina K:sta uusi onnenmekko - myöhemmin luottomekoksi muodostunut DVF - sekä täydellisesti istuvat Versacet mukanani, luotan siihen, että tässäkin on nyt kyse hyvästä karmasta! (( Seli, seli ;), mutta oikeasti uskon niin!)
Näin nopeasti ajateltuna asustaisin mekon esimerkiksi näillä vihreillä vintage-korviksilla. Sormessa vilahtava pikkusormus on muuten myös Vintage Gardenista. Uskon muuten, että pienet, sirot sormukset ovat pian todella kova muotijuttu, koska megasormukset ovat väkisinkin tulossa pikkuhiljaa tältä erää tiensä päähän.

En enää vaan malta odottaa, että pääsen ulkoiluttamaan vaatekaapin uusia perheenjäseniä!!!2 kommenttia:

  1. Upeita aleostoksia! Ja jos uskot niiden tuovan onnea, ne varmasti myos tuovat!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tänä kesänä alesato on ollut kyllä aika mukava ;) ja totta on sekin, että onneen pitää vaan luottaa ja toisaalta, jos asu saa tuntemaan olonsa tosi hyväksi, hyvät asiat tulevat yleensä perässä :)

    VastaaPoista