torstai 8. heinäkuuta 2010

Pari sanaa sporttityylistä


Edustan sitä koulukuntaa, joka urheillessaankin haluaa näyttää, niin tyylikkäältä kuin mahdollista, unohtamatta omaa tyyliään.

Housujen ja kenkien suhteen on hankalampi tehdä tyylikkäitä mutta toimivia kompromisseja, mutta kaikki muu onkin sitten sporttistailaamisen pelikenttää :)

Koruilla saa jo paljon aikaan. Pieni kaulakoru ei menoa haittaa, samoin eivät napakasti käteen istuvat narumaiset rannekorut, joita Nicolekin näyttää suosivan .
Jo käytännön syistä hiuksissa on sekä joogatessa, että juostessa hiuspanta, jolla saa tyyliin helposti vähän omaa itseään. Aurinkolaseja käytän juostessa vain harvoin, koska juoksen yleensä noin klo 23 aikoihin, mutta jos käytän, niin juostessa ne ovat päässä pysyvät Aviatorit.

Hot-joogamatkoilla taas suosin mahdollisimman isoja aurinkolaseja, Oliver Peopleseja, YSL:ä tai Gucceja, koska en jaksa tunnin jälkeen meikata ja kotimatka pitää taittaa jotenkin säädyllisesti. Märät hiukset saa piiloon hatun alle ja pelkällä huulikiillolla selviää lopusta. Tosin jos tunti on ollut erityisen kuuma ja rankka, ei mistään asusteista ole kiireessä apua ja silloin sorrun suosiolla tilaamaan taksin.
Juoksutuoksua ei voi unohtaa. Yleensä käytän jotain freesin piristävää ja energisoivaa, mutta tällä mökkireissulla lenkillä tuoksuu niittykukkien lisäksi tuulenkevyt Estée Lauderin Pure White Linen Eau Fraîche.

2 kommenttia:

  1. Heh, kuvittelin olevani ainoa joka laittaa tuoksua lenkkeilylle / salille. Mun lemppari spoprttituoksut on energiaa tuovat sitruunaiset tai greippi-tuoksut. Viime aikoina (tai no, ennen raskautta lenkkeillessa - en ole yksi niista naisista jotka liikkuvat raskaana ollessa..) kaytin Bath & Body Worksin Pink Grapefruit suihketta. Ihanan raikas ja piristava seka ennen ja jalkeen liikunnan!

    VastaaPoista
  2. Fiilistuoksut on niin parasta! Sitä virittäytyy jotenkin heti paremmin oikeaan mielentilaan :) toi onkin mulle ihan tuntematon merkki, jonka mainitsit, mutta ilmeisestikään ei ole edes myynnissä Suomessa, mutta täytyypä googlata :)

    VastaaPoista