torstai 1. heinäkuuta 2010

Päivän satoa & romantiikkaa manhattanilaisittain


Tässä vähän shoppailupäivän satoa, aluksi ihan kirjaimellisesti ;)

Ensimmäisestä lomapäivästä tuli vähintäänkin niin ihana, kuin olin ajatellutkin. Aurinko lämmitti, vieraat ihmisen hymyilivät ja toivottivat mahtavaa päivää vain muutamien sekuntien mittaisten yhdessä jaettujen aurinkoisten hetkien jälkeen :) Törmäsin tuttuihin ja oli kerrankin aikaa jäädä vaihtamaan kuulumisia muodista ja elämästä tuttujen putiikin pitäjien kanssa.

Kävin kahvilla Bulevardin kahvisalongissa Villen kanssa, jolla on aina mahtavia juttuja mm. New Yorkin todellisesta sinkkuelämästä ja joka myös kärsivällisesti päivitti Michael Korsini oikeaan päivämäärään. Opin samalla myös sen, että laadukkaissa kelloissa tosiaankin joutuu itse siirtämään päivämäärän oikeaksi, jos kuussa ei satu olemaan 31 päivää. Erikoista.
Ja sitten varsinaisiin ostoksiin :) Jokaisella Carrie-fanilla pitää tietenkin olla Carrie-mekko. Itselläni on jo muutama, mutta heti kuin näin H&M:n alerekissä tämän hapsuhameen, mieleen tulivat Carrien ja Alexandr Petrovskyn, ah niin romanttiset, ensitreffit!

En voi käsittää, että hameen hinta oli käsittämättömät s e i t s e m ä n euroa, ja silti siihen liittyy jo valmiiksi niin paljon hyvää karmaa :) vaikka kyseinen tarina ei tosin lopulta kovin hyvin päättynytkään, mutta kaikki ne niin Dr. Zivago -henkiset rekiajelut lumisessa Central Parkissa, Pariisi & Plaza Athenee...huoh...

Myös sormus ja kaulakoru löytyivät saman puljun, jatkuvasti käsittämättömän ajan tasalla pysyvistä asustehyllyistä.

Jos lähtisin kopiolinjalle, yhdistäisin mekkoon Accessorizen paljettipussukan, vähän vintage-rannehelyjä ja Miu Miun pronssinväriset sandaletit.
Korallikuume on vaivannut jo pidempään ja vaikka ihailin aamulla täydellisiä korallikoruja Keittiökarhussa, jätin parin sadan euron ihanuudet huokaisten hyllyyn. Lääkkeet löytyivät sopuhintaan, noh jälleen sieltä Henkkamaukan asusteosastolta ;) täydellisiä lisäyksiä omiin kullanvärisiin sormuksiin ja -kaulavitjoihin tulevaan Pori Jazzien festari-lookiini!
Tämä, varmasti jazzeillakin käytännöllinen, Repeatin cashmirneule löytyi Lillyn alesta. Leikkaus on toispuoleinen, eli vain toisella puolella on hiha ja toinen on leikattu hauskan ponchomaisesti. Olkapään saa siis laskettua rennosti alas :) Toimi täydellisesti myös niittivyön kanssa!

4 kommenttia:

 1. Kiitos kiitos kiitos aivan mielettömän upeasta blogista! Kirjoituksiasi on mukava lukea ja silmiä hivelevän kauniita kuvia katselisi mieluusti isommassakin koossa ;) Sait minusta heti vakkari-lukijan :)

  Aurinkoista kesää ja ihania lomapäiviä!

  VastaaPoista
 2. Kiva, kiva!! :)

  Mä en oikein tiedä miten saisin kuvat isommaksi ja sitten täällä mun asunnossa on tummien seinien ja kirkkaiden ikkunoiden takia vielä tosi haastavat kuvausolosuhteet, etenkin kun useinkaan ei ole käytettävissä ketään toista kuvaamaan..

  Paljon aurinkoa myös sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on sama juttu Korsin kellon kanssa, eli pitaa muistaa itse vaantaa kellon paivamaara oikeaksi...hyva kun tuli tasta mieleen, paivamaara on tanaan 31 :-)

  VastaaPoista
 4. No mut plussaa tässä on se että meillä on laatukellot jopa kelloihmisten mielestä ja se on paljon se ;)

  VastaaPoista