keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Hellepäivän pikkumusta

En ole ikinä ollut sitä mieltä, että pikkumusta olisi automaattisesti talvinen. Ainakin tänään helteisessä Helsingissä Gerald Darrelin pellavainen pikkumusta oli todella toimiva ja tilateeseen kuin tilanteeseen mukautuva asuvalinta - niin life coachin kanssa Tähtitorninmäen ruohikolla, melkoisen kattavalla shoppailukierroksella tai jääkahvilla Fannyn terassilla.

Mekko on paitsi ajaton, myös viileä ja huoleton sekä taskullisena erityisen kätevä puhelimen ja muistikirjan säilyttämisen suhteen asioiden hoitamisen täyttämänä kaupunkipäivänä.

Aurinkolasit ovat Oliver Peoplesin, kaulakoru H&M:ltä ja olkikassi Nizzasta. Ison, kaiverretun puurannekorun olen saanut lahjaksi ja se on peräisin Play It Again Samista. Pienempi rannekoru on Coachin.
Oranssit varvastossut ovat Tory Burchin.
Isossa nizzalaiskassissa pitää olla säilytyspusskoita rahapussin lisäksi paitsi meikeille, myös nenäliinoille, kameralle, avaimille, kynille ja muulle pikkutavaralle.

Ilman viuhkaa tämäkin päivä olisi ollut sietämättömän kuuma. Mukana kätevästi kulkeva iso, mutta kevyt silkkihuivi oli lyhyen mekon kanssa must have tähtitorninmäen ruohikolla istuskellessa. Päivän päätteeksi sillä sai myös tyylikkäästi peitettyä ostoksia pursuavan olkikassin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti