sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Hangoilua
Hanko on Hanko ja ehdoton kesä-must! Ei nyt ehkä varsinaisesti Suomen St. Tropez - koska kaikki käyvät muun muassa syömässä käytännöllisissä purjehdusvaatteissa, eivätkä esimerkiksi K. Jaquesin sandaaleissa ja Filippa K:n silkkimekoissa...mutta kotimaisittain kaupunki on kyllä rannikon helmiä!

Kävin tervehtimässä juuri Southamptonista Suomeen purjehdittua venekaunotarta, joka tottelee nykyään nimeä One. (Kuvan henkilö ja veneen ohjaaminen eivät liity toisiinsa.. ;)
Rauhassa kypsynyt avokado ja ketsuppi - kieltämättä yllättävä yhdistelmä - on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen eväs, etenkin kuumana kesäpäivänä!
Savoyn lahja maailmalle, Opinel, tuo veitsien veitsi - sekä veneessä että kotikeittiössä.


Hyvistä suojauksista huolimatta onnistuin valitettavasti hankkimaan itselleni, taas vaihteeksi Kappelille suuntautuneeksi illaksi, punaisena kuumottavat olkapäät.

Päätin suosiolla olla korostamatta väritystä esimerkiksi valkoisella topilla ja häivyttelin venepäivän vahinkoja meikkivoiteella ja mustalla topilla sekä decolteeta peittävällä kaulakorulla. En nyt ehkä täydellisellä menestyksellä, mutta edes terassin puolella ei tällä kertaa tullut kylmä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti