tiistai 6. heinäkuuta 2010

Hääfiilistelyä ♥


En vain ikinä pääse yli Carolyn Bessette-Kennedyn täydellisen tyylikkäästä hääeleganssista. Carolyn tulee muutenkin aina pysymään tyyli-ikoneideni ykköspäässä♥

Eilinen päivä koekampauksineen ja kenkien metsästyksineen oli tuloksellinen! Loiston Miikan hahmottelemasta hääkampauksesta tulee käsittämättömän kaunis ja morsiamen näköinen :) Kävimme läpi oikeastaan kaikki mahdolliset kenkäkaupat ja uskomatonta kyllä ne täydelliset odottivat koko ajan omassa kellarissa. Keväisistä hääkuvauksista lunastetut satiinikengät sopivat Leenalle ja pukuun kuin unelma!

Muutkin palaset loksahtelivat päivän mittaan suorastaan satumaisesti kohdalleen, kampaajalla vaihdetuista häämatkavinkeistä loppuillan dinnerillä ja drinksuilla keksittyihin hääjatkoideoihin ja häiden soittolistaan asti. ♥

Onneksi (noh, onneksi ja onneksi..) omia häitä ei ole näillä näkymin lähimaillakaan, koska olisi todella vaikea päättää, jos keskitytään nyt yhteen (sulhasen lisäksi toki ;) tärkeimpään eli pukuun, ensinnäkin se, olisiko se kapea vai leveä. Selailin eilen Leenan häälehtiä ja vähän nettiäkin. Tässä muutama lemppari - satunnaisessa järjestyksessä :)

En onnistunut löytämään kuvaa Claudia Schifferistä muutaman vuoden takaisesta Chanelin mainoksesta, valkoisessa pitkässä pitsipuvussa. Kuva oli otettu Pariisin Ritz-hotellin edessä ja sen jälkeen olen alkanut katsoa laadukkaan pitsisiä hääpukuja aivan uusin silmin.


Eleettömissä Carolyn-henkisissä puvuissa on myös todella paljon sitä jotakin - hiljaista luksusta.Mutta en ole vieläkään täysin valmis päästämään irti couture-prinsessa -mekon mahdollisuudesta ;) etenkään talvihäiden kohdalla.
Unelmien sormus ei missään nimessä edustaisi skandinaavista eleetöntä linjaa, vaan vintage-tyyliä.

Vintagekimallusta voisin laittaa myös hiuksiin ja vähän modernimpaa jalkoihin :)

Jotain sinistä ei omissa häissäni olisi sukkanauhassa, vaan vaikkapa alusvaatteissa, hääkimpussa tai koristeluissa.

Parasta kaikessa hääfiilistelyssä on nyt se, että ei tarvitse stressata omia häitä, vaan saa olla mukana puuhastelemassa rakkaiden ihmisten ihanaa päivää!

2 kommenttia:

  1. Aaah, olisi ihanaa taas "paasta" naimisiin, ihan vaan sen takia etta voisi uudestaan suunnitella sen paivan prinsessa asun :-) Maku on muuttunut ja nyt laittaisinkin varmaan ylleni enemman over-the-top tyyppisen prinsessa mekon kun edellisissa haissa oli aidin vanha haapuku 70-luvulta, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvin Carolyn Besset-mainen..

    VastaaPoista
  2. Ehkä kahdet häät olisi sittenkin se ideaalitilanne ;D

    Jos olisin nyt pakkovalintatilanteessa, niin kyllä muakin houkuttaisi noista eniten tuo Judd Waddell tai sitten sen yläpuolella oleva, muotokuvamaisesti kuvattu puku.

    Ehkä hääpäivänä pitääkin antaa mennä vähän yli, koska päivänä se on kuitenkin niin ainutlaatuinen. Ja toisaalta, aika harvoin muuten tulee tilaisuuksia, että saisi pukeutua oikein kunnon prinsessahelmoihin ;)

    VastaaPoista