perjantai 2. heinäkuuta 2010

Arjen pieniä iloja & luottojuttuja


Vielä yksi ostos, joka jäi eilen mainitsematta, uusi kangasmainen suihkuverho Hemtexistä.

Koska edelleen odottelen päätöstä mahdollisesta kylppäriremontista, olen nyt pari kuukautta sinnitellyt nykyisen sisustuksen kanssa ja päättänyt, että en panosta kylpyhuoneeseen, ennen kuin tiedän vaihtuuko seinien ja lattia väri, vai ei.

No eilen ratkesin. Syy menee puoliksi sattumalta silmiin osuneen, lähes täydellisen suihkuverhon piikkiin ja puoliksi siihen, että life coachini vakuuttamana olen päättänyt elää unelmaani tässä ja nyt. Niin ne loputkin unelmat nimittäin toteutuvat, minulle on kerrottu ;)

Valkoinen suihkuverho ei myöskään ollut helmasta enää niin valkoinen ja tässä kyseisessä verhossa miellytti kauniin, harmaan värin lisäksi myös kangasmaisuus. Kun testisuihkussa iho hipaisi verhoa, oli ihanaa, että se ei liimautunut kiinni kankkuun, vaan hulmusi kuuliaisesti takaisin omalle paikalleen :) Ah, arjen pieniä iloja!
Tämän hetken luottodödövarastoa piti myös täydentää eilen. Perustelut Clarinsin Roll-On Gentle Caren siirtymisestä vakiovarustukseeni on se, että se tuntuu oikeasti siltä, kuin laittaisi ylellistä kosteuvoidetta kainaloon.

Koska kuljen oikeastaan koko kesän hihattomissa paidoissa haluan, että kainaloidenkin kohdalta pilkottava iho on yhtä hyvässä kunnossa, kuin vaikkapa käsivarsien tai säärien. Lisäksi kyseinen deo täyttää muunkin yleisen vaatimustason: ei jätä valkoisia jälkiä mustaankaan toppiin, tuoksuu puhtaille valkoisille lakanoille ja kestää freesinä koko päivän.
Uusi suosikkimeikkivoide taas on Lancômen Teint Miracle. Meikkivoiteessa on ominaisuus, joka parantaa valon heijastumista ihon päällimmäisistä kerroksista - johon sitä tutkimuksen mukaan tosiaankin imeytyy - eikä siis vain lisää iholle jotain valoa heijastavaa kerrosta.

Sisäistä valovoimaa tai ei, rakastuin heti kevyen tuntuiseen ja sopivan kosteuttavaan koostumukseen, joka ei näytä aurinkoisimpanakaan päivänä meikatun näköiseltä, mutta "photoshoppaa" oman ihon silti täydellisen tasaiseksi.
Ja sitten menossa oleva kesän tuorein tuoksuromanssi, Giorgio Armani Acqua di Gioia. Armani on tuoksua suunnitellessaan inspiroitunut omista lemipisaaristaan ja myös itse pääsen muun muassa mintun, sitruunan kukkien ja jasmiinin sävyttävän tuoksun avulla hyviin kesäfiiliksiin.

Ja koska liitän tuoksuihin myös niiden käyttämiseen liittyviä muistoja, tämä kyseinen kuuluu osastoon onnea ja säteilevää oloa tuovat tuoksut ;)
Ja loppukevennyt kylpyhuoneen ovesta. Äiti löysi jonkun kirjansa välistä pienenä piirtämäni kenkähahmotelman. Nyt kuva on kehyksissä, koska tulen siitä aina hyvälle mielelle ja voin tarvittaessa perustella, että minä nyt vain olen tälläinen ikuinen muotihörhöilijä ja olen aina ollut ;)

5 kommenttia:

 1. aargh, miksei mulla ole teknistä tukea!? ja miksi blogi itsepintaisesti muuttaa nuo viimeiset tekstit väärälle fontille.... perfektionisi pahoittelee, mutta menee nyt keittämään itselleen toisen nimen nimipäivän kunniaksi prinsessakakku -kahvit :)

  VastaaPoista
 2. Tekninen tuki täällä hei;) kannattaa vaihtaa uuteen editoriin! Siihen saa leveämpiä kuvia eikä teksti pompi ja muuta fonttia.
  Tämä löytyy Blogger.com:sta Asetukset välilehdeltä (scrollaa aika alas) - Yleiset asetukset - Valitse tekstieditori - Päivitetty editori. Toivottavasti tästä olisi apua!:)

  VastaaPoista
 3. Pienena piirtamasi kenkahahmotelma on ihana! Minakin piirtelin pienena aina huikean korkeita ja koristeltuja korkokenkia..sen perusteella minusta olisi pitanyt kenka- eika laukkufriikki :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitti vinkistä Très Chic, täytyy ehdottomasti päivittää tekniikka ajan tasalle! :)

  Ja NYC Fashionista, mulle kävi sama juttu, laukuista tuli mullekin ykkösrakkaus, mutta kengät ovat hyvinä kakkosina ;) välillä vähän harmi, koska kengät olisivat laukkuja edullisempia, mutta toisaalta jos olisi ihan täysin kenkähullaantunut, niin kyllä niitä tulisi varmaan osteltuakin aika paljon nykyistä enemmän.

  Korkkaripuolella tällä hetkellä riittävät muutamat hyvät perus-Louboutinit ja Miu Miut Barbara Buin luottokorkkarit, ja parit kivat Filippa K:t. Muut pölyyntyvät tuolla laatikoissa, etenkin kun entistä enemmän arvostaa sitä, että koroissa pitää olla mukavaa vielä neljän tunnin tanssimisenkin jälkeen ;)

  VastaaPoista
 5. Arjen pienet ilot ovat juuri ne, jotka tekevat paivan. En vaihtaisi mistaan hinnasta ihania luottokosmetiikan tuotteita pois :) Kiitos kun jaoit oman arkesin ilot kanssamme.
  x

  VastaaPoista