keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Viimeisen kesätoimistopäivän tunnelmia

Tarkoituksena on tänään kirjoittaa kesän viimeinen sovittu juttu valmiiksi ja vielä aurinkoisen tuulisessa kesätoimistossa ennen paluuta Helsinkiin. Jos juttukeikkoja ei enää tule, tiedossa on ennen elokuun loppua vain vähän kuvauksia ja LOMAA!!

Aina kun puen päälleni tämän Nizzasta hankitun hellemekon ja olkihatun äiti tokaisee, että jahas, meidän ranskatar on taas täällä. Äidit♥ Hattu on Banana Republicin, bikinit Gina Tricotin ja taas kerran ranteessa keikkuva luottorannekoru jostakin Pariisin pikku putiikista.
Kesätoimistossa on myös vanha, pienille inspiroiville tauoille houkutteleva rautasohva, jonka takse kasvaa sinnikkäästi ihania niittykukkia.
Eilen selasin mukaani kaappaamia lukemattomia naistenlehtiä ja inspiraatioita tarttui mm. viimeisestä Plazasta. Ainakin siniset aurinkolasit pääsivät huomiselle ostoslistalle. Oikeassa yläkulmassa näkyvät Ray Banin sisäpuolelta kukkasankaiset lasit voisivat olla tosi kesäiset, jos sellaiset onnistun jostakin bongaamaan. Toisaalta olen koko kevään fiilistellyt myös puna- ja lilasankaisia aurinkolaseja, mutta katsotaan nyt mitä löytyy :)
Ja toinen fiilistely, H&M:n virkattu shaali, jota olen jo monet kerrat hypistellyt rekillä. Nyt kesäisen hipahtaviin tunnelmiin koukuttuneena toivon että shaali odottaa minua kaupassa vielä huomiseen ja toivottavasti vielä pienen alennuksen kera ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti