tiistai 22. kesäkuuta 2010

(Työ)päiväperhoilua

Jostakin syystä omasta mielestäni kesän kauneimmin leikatut hameet ovat löytyneet H&M:ltä. Parhaat puuvillatopit, kuten tämäkin hennon roosa, taas tulevat vuosi vuoden jälkeen Filippa K:lta. Kengät ovat Pariisista, samoin tuo sudenkorennon siipeä esittävä koru, jonka löysin hurmaavasta nuorten korusuunnittelijoiden mallistoja myyvästä putiikista läheltä Kiliwatchin vintage-kauppaa.

Koska edessä on työpäivä, piti asuun saada vähän uskottavuutta. Malene Birgerin 3/4 -hihainen jakkumainen takki, jossa on hauskana yksityiskohtana pallokuvioitu vuori, ajoi asian hyvin :) Laukku on sama vanha Balenciaga ja kello edelleen Michael Kors.

4 kommenttia:

 1. Hei ethän sä mitekään ole ostannut tuo Balenciagan Nathielta?!! I keep punching myself koska en ostannut semmoista Nathieln 70% aleesta joku vuosi sitten.

  VastaaPoista
 2. No en.. Laukku löytyi pari kesää sitten St. Tropezista ihanasta Battaglia -putiikista, jolla näkyy olevan oma blogigin: http://battagliafashion.blogspot.com/
  Ja ei v a l i t e t t a v a s t i ollut alea nähnytkään..

  Se on huippu, mutta pari vuotta ahkeraa kesäkäyttöä jo valmiiksi pehmeän kuluneeksi käsiteltyyn valkoiseen nahkaan alkaa jättämään jälkensä..

  Olen putsauttanut laukkua suutarissa, pyyhkinyt meikinpoistopyyhkeillä ja yrittänyt peittää kulumia valkoisella kenkämaalilla. Levitin värin talvella huonossa valaistuksessa ja väri olikin vähän liian valkoinen ja luulin jo, että pilasin koko laukun läikikkääksi. Onneksi silloinen poikaystävä jälleen kerran pelasti tyttönsä pulasta ja sai maalin lähtemään haalealla fairy-vedellä :) Nyt laukku on omassa luonnontilasaan vähän patinoituneena, mutta ihana niinkin♥

  VastaaPoista
 3. Balenciaga <3 I love your blog too:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Jepsukka, myös sulla on superihana blogi ja i h a n i a laukkuja!!♥

  VastaaPoista