tiistai 15. kesäkuuta 2010

Toripäivän asu


Olen lähdössä äidin ja suvun varamummun kanssa ostamaan vielä vähän lisää kukkia ja poikkeamaan myös Pajutilalle. Päälle piti siis löytää mökin vaatekaapista jotain teemaan sopivaa. Onneksi nappasin eilen matkalla luottopesulassani jo pari viikkoa roikkuneen kukkamekon. Järkyttävää muuten miten moni vaate nykyään on dry clean only.... Onneksi siellä Pyykkipojassa on se ihmeitä tekevä emulsioperu, joka hinnastaan huolimatta on joka euron väärti!

Mekko on Vincen (en tiedä, saako merkkiä vieläkään Suomesta..) ja todellinen tilaihmekassi Selectedin. Hattu taas on äidin mahtava kirppislöytö. Ajattelin, että osallistun kesänfarkkutrendiin vähintäänkin yhden kassin verran, jos farkkushortsit jäävätkin kaikesta uhosta huolimatta enemmän tai vähemmän mökkeilyasuksi.

2 kommenttia:

  1. Voi miten olen etsinyt hullun lailla tuollaista kesähattua!
    Minulla oli sellainen pienenä montessorikoulun hattujuhlassa (tosin punaisella nauhalla), mutta eipä se koko taida enään edes sopia.
    Täytynee koluta kirppiksiä..:)

    VastaaPoista
  2. Tuollaisia samantapaisia ja vielä enemmän oljenkeltaisia hattuja oli vielä viikonloppuna Zarassa, joten kipin kapin sinne! :)

    VastaaPoista