torstai 10. kesäkuuta 2010

Toimistotuoksuna vastaleikattu ruoho♥

Siirsin aamulla itseni nopeasti Tähtitorninmäen ulkoilmatoimistooni. Kaikki oli enemmän kuin hyvin; Sis.Delin kahvi oli samettista, ilmassa tuoksui vastaleikattu ruoho ja täydessä kukassa olevat sireenit. Puistossa ei ollut ketään muita.. Tulossa oli siis mitä ilmeisimmin täydellinen toimistopäivä.

Kunnes.. en saanut koneella enkä puhelimella yhteyttä nettiin, läppärin jo vähän aikaa kiukutellut akku otti lopputilin ja vastapäiselle penkille parkkeerasi luokkaretkellinen 13-vuotiaita syömään eväitään. Huoh.

Päätin, että haen koneeseen uuden akun, mutta sitä ennen lataan omia akkujani auringossa. Kesäpokkarina on tällä hetkellä menossa Elizabeth Gilbertin Omaa tietä etsimässä, josta muuten on tulossa tänä kesänä elokuvakin. Traileri paljasti että pääosassa on Julia Roberts, jonka valinnasta rooliin en ole ihan varma. Sen sijaan Javier Bardemista en keksi mitään pahaa sanottavaa ;) Mutta joka tapauksessa ainakin kirja on sekä viihdyttävä että terapeuttinen - jos se oma tie on jollakin tapaa hakusessa. Suosittelen!

En myöskään malta olla kehumatta Dermalogican Solar Defense Wipeseja, kosteuspyyhkeen oloisia aurinkosuojapyyhkeitä - pakollinen osa omaa survival kitiäni ulkoilmatoimistossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti