keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Shoppailupäiväkirja osa 2
No niin, nyt pääsin vauhtiin :) Olen etsinyt koko kevään rentoa kukkamekkoa, joka ei olisi liian lyhyt tai söpöstelevän tyttömäinen. Löysin itselleni täydellisen mekkosen Selectedistä, enkä voinut uskoa, että mekon hinta oli vain 15,95€!! Käsittämätöntä...:)

Kengät ovat kesäaarteeni, St. Tropepezista hankitut K. Jacquesit, jotka ovat mielettömän hyvät jalassa. Ruusukorun varasin jo kuvan perusteella Vintage Gardenista.

Keskimmäisessä kuvassa on se eilen mainitsemani toinen neuletakki, myös Selectedistä. Ainakin tämän mekon kanssa olen myös siihen supertyytyväinen. Siinä on juuri sopivasti Olsen-henkeä ;)

4 kommenttia:

 1. Hei ensimmäistä kommenttia lähetän kun innostuin asukuvista:) Tuli ihan järjetön tarve saada tuo Selectedin kukkamekko. Tiedätkö voiko noita tilata netistä mistään? Tiedätkö mekon nimeä/koodia? Asun ulkomailla ja täällä ei tunnu olevan kauppaa Selectedille:(

  Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania nämä sinun päivän asut!:) Niin inspiroitavaa katseltavaa, huokaus.
  Ja ihan mahtavia löytöjä. Taidankin piipahtaa kotimatkalla Selected:iin...;D

  VastaaPoista
 3. Mekon nimi on Datty Dress. Poikkesin tänään taas kotimatkalla itsekin Selectediin ja siellä mekkoja oli enää jäljellä neljä, kaikki kokoa 40... joten hop, hop Aleksille :) Paitsi Stokka ja Aleksi 13 myy mielestäni myös Selectediä, en tiedä voisiko sieltä löytyä.

  En tiedä osaisiko Bestsellerin väki pr-toimistolla auttaa, tässä kaiken varalta yhteystiedot sinne:
  PHONE: (+358) 2074744673
  E-MAIL: PRFinland@bestseller.com

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedoista. Nyt metsästämään:) Koko 40 taitaisi olla itselleni juuri sopiva kun haluan ettei se ole liian kireä.

  VastaaPoista