maanantai 21. kesäkuuta 2010

Sex and the City 2 yksissä kansissa


Posti toi perjantaina Amazonilta tilaamani SATC2 -kirjan. Unohdin jostakin käsittämättömästä syystä koko kirjan viikonlopun kiireissä ennen eilisillan viimeisiä tunteja. Täytyy sanoa, että digiboxilta pyörineen hääillallisen ja kirjan ihanan yksityiskohtaisten kuvien & haastattelujen välillä ei löytynyt selkeää voittajaa ;) Tässä kuitenkin omasta mielestäni parhaita paloja kirjasta ja leffan visuaalisesta maailmasta :)

Kaikesta käsittämättömästä asustelpaljoudesta huolimatta, muun muassa muutamia kenkiä, kuunsirppikaulakourua sekä tätä yllimmässä ja tuossa seuraavassa kuvassa näkyvää vintage-korua oli käytetty useammassa asussa. Mukava palanen tätä ihan oikeaa elämää keskellä fashionsatua ;)
Tykkään erityisen paljon tuosta ylimmän kuvan yksityiskohdasta, missä se on sidottu printtihuivin päälle.

Jos saisin valita elokuvasta yhden asusteen itselleni (siis jonkun muun kuin vaatteen, niin pitkälle en pohdinnoissani vielä ehtinyt), päätyisin (pitkän harkinnan jälkeen ;) tähän sulkalaukkuun. Liittyneekö sitten tähän meneillään olevaan Pocahontas-hapsukauteen..
Kirjassa oli käyty Carrien tärkeimmät asut pala palalta läpi. Tosi moni mekoista, kuten tämäkin, oli Halstonin.
Valkoisista asuista myös tässä kotiin paluu -asussa oli sitä jotakin :) kuten tuo olkihattu tai Hermès'n olkalaukku..
Kivaa, että mukaan oli poimittu palanen vanhaa Carrieta, asu jossa oikeastaan mikään ei sovi yhteen, mutta kokonaisuus näyttää kuitenkin lumoavalta! :) Mm. paita oli Zaran ja laukku vintagea, joten toinen kiva elämänmakuinen yksityiskohta keskellä kaikkea designer name-droppingia.
Tässä asussa oli ihan huippua se, miten Balmainin vyötä oli käytetty kaulakoruna.
Tässä vilahdus siitä moneen kertaan nähdystä kuunsirppikaulakorusta muutenkin kivassa asukokonaisuudessa. Koru on Patricia Fieldin löytö joltakin omalta Turkin reissultaan! :)
Koruista tosi moni oli Solange Azagury Partridgen, myös se kaulakoru, jota ihailtiin jo ensimmäisissä elokuvasta levinneissä kuvissa valkoisen Halston-mekon asusteena.
Kengissä, odotettujen Manoloiden ja Louboutinien rinnalla, oli käytetty muun muassa muutamia tosi ihania pareja Brian Atwoodilta ja Giuseppe Zanottilta.
Ja sitten se koti.. :)
Sinistä, jota nähtiin jo ensimmäisessä elokuvassa Carrien asunnossa, oli käytetty raikkaasti ja runsaasti myös Carrien ja Mr. Bigin yhteisen kodin sisustuksessa.
Ja BTW Leena, arvaa alkoiko se VG:n perhoslamppu kiinnostamaan nyt entistä enemmän! ;) Laitapa tarjousta tulemaan, jos raaskit vielä luopua siitä ;)!Pidin todella paljon koko kodin ihanan eklektisestä tyylistä, jossa oli rohkeasti yhdistelty eri aikakausien huonekaluja, printtejä, värejä ja yksityiskohtia.
Mukana oli myös rahillinen suomalaista designia.
Ja Carrien vanhassa kodissa jälleen Marimekkoa, nyt kivana laukkuyksityiskohtana :)

Lopuksi vielä omat suosikkini Samanthan, Charlotten ja Mirandan asuista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti