lauantai 12. kesäkuuta 2010

Samppanjanväristä lauantaita


Sateesta huolimatta suuntaamme Saaran kanssa sinnikkäästi kohti, toivottavasti kesäistä, Kappelia, välietappina drinkit tai parit Groteskin baarissa :)

Etsin pitkään täydellisesti istuvaa beigenväristä hametta ja löysin vihdoin sen oikean Tara Jarmonilta. Valkoinen Sandin silkkipuuvillatoppi on jo viime kesältä, mutta istuvuus ja silkillä kantattu pääntie tekevät siitäkin kaikessa yksinkertaisuudessaan lähes täydellisen :)
Lehtikoru on Vintage Gardenin aarteita ja "Luckyn" tilasin viime vuonna Espalla olevan kultasepänliikeen kautta.
Tässä ne jumalaisen hyvin istuvat Filippa K:n kengät, jotka ostin jalkaan hansikkaan lailla istuvan lestin takia sekä mustina että nudeina. Ne saavat jalat tuntumaan - ja hih, toivottavasti myös näyttämään ;) - ainakin parikymmentä senttiä pidemmältä, mutta eivät silti heittäydy hankaliksi pidemmiksikään venähtävinä iltoina.
Rannekoru on Coachin ja ensimmäistä kertaa kokeilussa oleva sormus H&M:n. Laukun olen hankkinut joskus Pariisista, enkä muista käyttäneeni sitäkään ehkä paria kertaa enempää.
Alkuilta alkoi parilla lasillisella tämänhetkistä luottovalkoviiniäni, yhdysvaltalaista Columbia Wineryn Rieslingiä. Viini sai loistoarvostelut myös ystävältäni Hannalta, joka yleensä pitäytyy uskollisesti punaviineissä. Tästä on hyvä jatkaa iltaa vielä samppanjaisempiin tunnelmiin ;)

2 kommenttia:

 1. Ihana, ihana asu. Muutenkin todella hyvä ja tärkeä askel kohti entistäkin mielenkiintoisempaa ja mukaansatempaavaa blogia nuo päivänasut. Jei, kiitti niistä!

  Ja se, mitä päivänasuista sun kotia pieninä paloilta näkee - näyttää sekin aivan ihanalta. Sisustusfiilistelykuvia kodista otettaisiin myös ilolla siis vastaan :).

  Toivottavasti oli asunmukainen hehkeä ilta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva kuulla! :) Feel good -asu, hyvä seura ja Kappelin ihanan kesäisen tunnelma tekivät illasta kyllä mahtavan hehkeän :)

  Napsin tänään vähän sisustuskuvia kotoa ja laitan niitä kohta blogiin :)

  VastaaPoista