lauantai 19. kesäkuuta 2010

Niin makaa kuin petaa


Pratesi
Kävimme eilen taas kerran kaveriporukassa pienen sänkykeskustelun. Uskomatonta, että patja saattaa maksaa 5-numeroisia lukuja.. no itse olen vannoutunut futon-tyttö, joten myös patjakustannukset ovat olleen kohtuullisen zen :)

Mutta pari sanaa lakanoista. Egyptiläinen puuvilla...oih, musiikkia korvilleni.. 101 Things to Buy Before You Die -kirja suosittelee Pratesin lakanoita. Jos vain paras on kyllin hyvää, Jos nukut näissä kerran, et nuku enää muissa... jne. Huoh.

No, itse olen monesti ostanut unilleni, sitä mikä hivelee ihoa ja silmiä -perusteenani se, että ihminen nukkuu paremmin miellyttävässä ympäristössä tai se, että feng shui kaipaa kohennusta.

Gantilla, Kenzolla ja Missonilla on ihanan laatuisia lakanoita ja niitä saa kiitettävän hyvin Suomestakin, mutta sitä egyptiläistä puuvillaa pitää päästä kyllä testaamaan!

Gucci
Viime aikoina on tullut monta kertaa naurettua ääneen biiseille, joissa Guccin lakanat ovat The-juttu, kuten Dj Jazzy&The Fresh Princen aina yhtä käsittämättömän hauskan "Girls ain't nothing but trouble" - biisin sanoissa: "That's when I observed those Gucci bed sheets.
I felt that it was time for me to make my move. "

Täytyy kyllä sanoa, että kun googlasin kiinnostuksesta kyseiset lakanat, niin ei pysynyt naama silloinkaan peruslukemilla :) Noh, makunsa kullakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti