tiistai 8. kesäkuuta 2010

(Lohtu)shoppailijan päiväkirja osa 1Huomaan, että pulputan jatkuvasti uusista inspiraatioistani ja asioista jotka ovat nyt ihan must, mutta omien asujen kuvaaminen on jäänyt hävettävän vähäiseksi. Siihen tulee kuitenkin muutos nyt! :)

Tässä hiukan kuvia viime päivien ostossadosta. Kaikenlaista on ollut meneillään ja vanha lääke -lohtushoppailu - on osoittautunut jälleen pettämättömäksi piristäjäksi - vanhojen ja uusien ystävien ihanuutta ja ensimmäisten juhannusruusujen tuoksua unohtamatta!

Olen etsinut beigeä neuletakkia koko kevään. Löysin jo aiemmin yhden väljän, napittoman, mutta tämä H&M:ltä bongaamani kultanappinen löytö oli rakkautta ensi silmäyksellä. Materiaali on ihanan ohutta ja hihat saa kätevästi käärittyä napillisiin pidikkeisiin. Ajattelin käyttää sitä lähinnä mekkojen päällä, mutta nyt se alkaa tuntua täydelliseltä sellaisenaan Vanessa Brunon ohuen puuvillatopin päällä.

Eilen poikkesin Gaudetessa, enkä voinut vastustaa Linda Toyen klassista sarviriipusta. Jokaisella pitäisi olla ainakin yksi sarviriipus! Löysin talvella luonnonvalkoisen, hopeavitjaan sopivan sarviriipuksen Vintage Gardenista, mutta kultaisiin koruihin sopiva versio on tähän asti puuttunut. Mutta nyt, täydellistä!

House of Harlow 1960 -avainriipus tipahti postilaatikosta viime viikolla. Se oli pääskykorun lisäksi tämän kesän tavoitekoruista se toinen. Kaikki muu onkin sitten vain plussaa, joko klassikoita tai ei vaan voi jättää väliin -kategoriaan menevää.

3 kommenttia:

 1. Kiva asu ja kivat korut. Ja hienon näköinen asunto pilkahtaa ekan kuvan taustalla. Lisää omien asujen kuvia toivon minä, muistin tästä jutusta et mullahan on kans beige "kesäneuletakki" jonka vois ottaa käyttöön. Ite oon ihan ulalla että mitä vaatteitä sitä oikein käyttäis näin parin lapsen jälkeen, kun ei nyt reilun kahden vuoden jälkeen ole joko raskaana tai tarvitse miettiä et on sellaset vaatteet jotka sallivat imettämisen. Niinpä onkin kiva kun voi inspiroitua toisten kivoista vaatekuvista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksesta, mä pidän kameran hollilla ja napsin lisää asukuvia!

  Vaihdoin just eilen illalla extempore järjesystä kotona ja nyt näyttää ja tuntuu kivemmalta omastakin mielestä :)

  VastaaPoista
 3. Jee, asukuvia!:) Tykkään kovasti! Ja mulla tuli aivan älytön himo tuohon House of Harlow:n avainkoruun. Ihana!

  VastaaPoista