tiistai 22. kesäkuuta 2010

Laukku kaasolle - yllättäjä ja finalistit


Laukut ovat nyt karsiutuneet vielä hetki sitten silmiini sattuneeseen Roger Vivieriin sekä kimaltavaan että sileäpintaiseen Anya Hindmarchiin.. kas tässäpä pulma.

Ehkä jälkikäyttöä ajatellen näistä parista fiiliskuvasta saa jotain lisäapuja. Miten tää voikin olla näin vaikeaa!? Ehkä siksi, että kyseessä on niin ainutkertainen tilaisuus ja haluaisin kovasti juhlistaa sitä täydellisellä asulla :)
Tästä asusta tulee mieleen Carla Brunin jumalaisen tyylikäs tummanvihreä iltapuku -look.
Tässä taas on jotain ihanan Côte d'Azuria...

8 kommenttia:

 1. Roger Vivier on niin klassinen... jopa tossa seeprakuosissa se on niin tunnistettava ison solkensa vuoksi. Ihana!

  VastaaPoista
 2. And the vote goes to...Hindmarch!:)

  VastaaPoista
 3. mä en enää yhtään tiedä... Vivier olis tosiaan klassikko - toisaalta mulla on jo yksi musta Vivier, mutta tuossa kuosissa on ehdottoman paljon sitä "je ne sais quoi"...

  mutta niin on Hindmarchissakin. Jälkimmäisellä voisi olla toisaalta enemmän käyttöä iltamenoissa mutta Vivierillä taas työjutuissa..

  Sitten vielä H on pari saataa edullisempi, joten erotuksella voisi lennähtää vaikkapa Pariisiin :) mutta helppoa päätöksestä ei kyllä tule ja haluisin tilauksen postiin jo tänään... huoh...

  VastaaPoista
 4. Kumpaa Hindmarchia muuten tarkoitit, Très Chic? :)

  VastaaPoista
 5. Vivier on kyllä mun suosikki, mutta törmäsin siihen yhdessä nettiliikkeessä ja hinta oli kyllä mun mielestä pikkuisen liian suolainen. Ehkä ottaisin ton keskimmäisen. Mistä ajattelit tilata laukun?

  VastaaPoista
 6. Taaltakin aani Anyalle! Jos saisin itse valita ottaisin tuon kullanvarisen sileakuorisen kotelon. Pitemman paalle klassinen valinta jolla varmasti kayttoa myohemminkin.

  VastaaPoista
 7. Vai onko se sileakuorinen sittenkin hopeanvarinen? Nyt menin sekaisin. Toisaalta myos tuo kirjekuori Hindmarch on tosi natti ja voisi sopia vanhan ajan filmitahtiglamour-fiiliikseen paremmin.. Ja sillakin olisi varmasti kayttoa myohemminkin, sita voisi kayttaa ehka laajemmassa skaalassa, myos farkkujen parina.

  VastaaPoista
 8. Sileäpintainen on musta just sopivasti kullan ja hopean väliltä, eli siihen olisi helppo yhdistää molemman sävyisiä koruja. Mut ihan kauheen vaikeeta päättää, etenkin kun ei voi nähdä niitä livenä!

  Mä lisään ehkä tohon perään vielä pari kuvaa, joissa laukkuja on yhdistetty asuihin, siitä saa vähän paremmin hahmotettua koon ja fiiliksen.

  VastaaPoista