keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Kesä(mieli)tekojaJee, kesäkuun ensimmäisenä päivänä aloin järjestelmällisesti toteuttaa kesäksi suunnittelemaani sisustuslistaa :)

Kukkiviin luumupuihin ripustettiin lyhtyjä, tosin tunnelmasta nauttiminen jäi illalla hyttyshyökkäyksen vuoksi valitettavan vähäiseksi..
Kukkamaljakoiden täyttämisestä on toistaiseksi huolehtinut äiti ja talo on täynnä sireenejä, kieloja, lemmikkejä ja tuon valkoisen pensaan kukkia. Tuoksusekoitus on muuten täydellisen kesäinen!
Viereinen sisustuliike, Keltainen talo, on valmistanut samassa talossa aikaisemmin asuneen sukulaistätimme valokuvalla koristeltuja sitruunaisia Idan saippuoita. Käyttöön saippua ei taida kyllä meillä päästä ihan heti, koska näyttää sen verran nostalgiselta saunakamarin koristeena.
Mietin juuri aamulla, että mökillä tuntuu joka aamu siltä, että heräisi uuteen viikonloppuun. Ehkä näillä ulkona hitaasti herkutelluilla aamiaisilla on jotain tekemistä asian kanssa ;)

Tein muuten illalla jumalaisen hyvää raparperi-lime-kaneli -hilloa. Makeutin sen hedelmäsokerilla, joten sitä voi suht hyvällä omalla tunnolla syödä aamulla vaikkapa viilin kanssa - mikä osoittautui muuten käsittämättömän hyväksi yhdistelmäksi! Eilen tosin hillo korkattiin köyhien ritarien ja kermavaahdon seurana..
Ja sokerina pohjalla ilta-auringossa kylpevä, jo kahvipöytään vakiona kuuluva raparperi-manteli -torttu.
Vaikka toivoisin, että olisi jo kesäloma tai edes oikeasti se viikonloppu, niin ei ihan. Kirjoittaminen auringossa on silmien siristelemisestä huolimatta ihanaa, eikä työasussakaan ole valittamista :)

Kynsilakkaan täydellisesti sopivat bikinin yläosat ja kukallinen röyhelöalaosa löytyivät yllättävää kyllä Gina Tricotista, mutta niistä on tullut ehdottomasti ainakin alkukesän suosikkibiksut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti