maanantai 28. kesäkuuta 2010

Juhannusgarderoobin kootut


Kesän vaatehaaveisiin kuuluu virkattu mekko, mutta koska en ole löytänyt mistään täysvirkattua versiota, helpottaa Zaran, virkatulla kaula-aukolla somistettu puuvillamekko väliaikaisesti akuuteimpaa must have -kuumetta. Rannekoru on Pariisin ostoksia.
Sen sijaan myös kauniita vaatteita rakastanut mummu on ollut aikoinaan aikaansa edellä ja mummun virkkaama vaaleansininen mekko koristaa nyt mökin vintinrappuja :)
Koska yritin pakata mökille mukaan vain sopivasti vaatteita, oli mukaan otettava tietenkin sitäkin enemmän asusteita..;)
Juhannusaaton paidan väri sai inspiraationsa, mistäpä muualta kuin mummun mekosta♥. Kukkaseppele by Riitta. Paita taas kerran Zarasta ja rannekoru Indiskasta.
Ja juhannuspäivää juhlin Diane von Furstenbergin harsomaisessa silkkimekossa, joka kuuluu helpon mallinsa, modernin kukkakuosinsa, ihanasti laskeutuvan materiaalinsa ja hyvien muistojen ansiosta osastoon luottovaatteet. Rannekoru on Gas Bijouxin, pitkä kaulakoru tuntemattoman nuoren pariisilaissuunnittelijan kätten jälkiä ja vintage-hevosenkenkäkaulakoru Freshy Figin.
Iltojen viiletessä ja hyttysten bakkanaalien yltyessä vietin loppujen lopuksi puolet juhannuksesta Filippa K:n harmaassa parkassa.

2 kommenttia:

  1. Hauskaa, meillä on ihan samaa kuosia olevat DvF mekot!:) Minulla on vaan hiukan toinen malli. Ko. mekkko on myös minun luottovaate!:)

    VastaaPoista
  2. Hih, Furstenberg-tytöt -fan club! DvF ei kyllä petä koskaan! :)

    VastaaPoista