tiistai 25. toukokuuta 2010

Täydellisen punaiset kynnetOlen vannonut ranskalaisen manikyyrin ja nudelakkojen nimeen jo vuosia. Tietenkin aina huikean trendisävyn käsiini saadessani olen kokeillut sitä myös kynsiin. Etenkin varpaissa monet erikoisemmat värit näyttävät usein kivoilta.

Punaisia kynsiä alkaa aina kuitenkin haikailla, kun näkee jonkun tyylikkään käyttävän niitä tyylikkäästi. Olen nyt huomannut, että tämä edellyttää kuitenkin paria asiaa, muuten kädet näyttävät vuosia vanhemmilta tai niissä on ei toivottu drag-fiilis. Siispä, kynsien pitää olla lyhyet ja värin pitää ehdottomasti olla sävyltään lämmin. Ei siis se Marilyn Monroe -punainen vaan suorastaan oranssi.

Itse löysin elämäni kynsilakan viikonloppuna: Kickseissä myytävän Snowchrystal Now Limited Edition -lakan oranssin punaisen. Yksinkertaisesti täydellinen sävy, varsinkin kun käsiä freesaa nyt myös kesän ensimmäinen rusketus (siinä muuten kolmas asia, josta on punaisen lakan kanssa hyötyä). Yleensä lempilakkani ovat olleet Chaneleita, Dioreja ja Estée Laudereita, mutta mikäs sen mukavanpaa kuin tiukan seulani kestävä laatu ja alle kympin jäävä hinta!

3 kommenttia:

  1. Mun täytyy olla eri mieltä; itselläni on juuri nytkin kohtuullisen pitkissä kynsissä kirkas punainen lakka (Chanelin nro. 159, fire) ja mielestäni se on erittäin chic! :) Tietenkin käsien täytyy olla hyvin hoidetut, ja lakan huolellisesti levitetty (eikä kärjistä kulunut). Kirkas punainen toimii ihanasti esim. valkoisen väljän paitiksen kanssa.

    VastaaPoista
  2. Ah, klassikkosävy :) voi kyllä olla, että omalla kohdallani ihonvärin lämpöisyys vaan kaipaa enemmän lämpimiä sävyjä niin meikissä kuin vaatteissakin.

    VastaaPoista