perjantai 28. toukokuuta 2010

Syystakkiunelmia

Koska eilen oli niin kylmä, että jouduin illalla hakemaan lisävillatakin ja hanskat, että tarkenin kävellä korttelin päässä olevaan ravintolaan, voi hyvällä omallatunnolla uhrata pari ajatusta syksyn takeille.
Filippa K
Jos en aivan väärin näe, kauniin väljästi laskeutuva takki kapenee aavistuksen helmaa kohden - toisin sanoen täydellinen malli! Syksyn uutuuksia katsellessa vihreän sävyt mutta myös tuo kenkien viininpunainen houkuttelevat kovasti.
Kävin muuten eilen katsomassa Longchampin syksyn laukku-uutuutuuksia ja luulen, että löysin vihdoin sen täydellisen punaisen. Tulossa on muuten todella kiinnostavia malleja ja ihania värejä!
Ja vielä yksi huomio kuvasta, herkät kalanruotoverkkosukkikset näyttävät kokonaisuudessa käsittämättömän tyylikkäiltä! Tahdon!!
Dries Van Noten
Sinapinruskeus, isot kaulukset, väljyys - näkisin Driesin takin mielelläni omassa naulakossani..
H&M
Viittamaiset takit, niistä nyt ei vaan voi saada tarpeekseen. Toivottavasti olen tarpeeksi nopea saadakseni kotiin tuon H&M-herkun.
Chloé
Vielä vähän lisää viittoja.. alkusyksystä lämmittelisin kovin mielelläni neuleviitassa. Onneksi myös H&M:tä on tulossa varsin kivannäköinen vaihtoehto :)
J. Mendel
En vieläkään tänä talvena onnistunut löytämään unelmieni vintage-turkkia. Ehkä siksi, että Pariisi jäi keväällä väliin, sillä siellähän niitä on. No, toivottavasti tilanne korjaantuu syksyllä!
Bottega Veneta
Sporttisempaan fiilikseen, eli niille joogamatkoille, kelpaisi kyllä tuollainen kiiltäväpintainen parkahenkinen luomus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti