keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Skandinavian Goyard

Rakastuin ensisilmäyksellä tänään näkemiini ruotsalaisen Alstermo Brukin nostalgia-matkalaukkuihin. Oih, ottaisin moisen kaunokaisen koska tahansa matkaani!

1800-luvun alusta pystyssä ollut perheyritys valmistaa ja viimeistelee laukut käsityönä ja sen huomaa. Laukkuja on sekä nahkaisina, että käyttöä alumiinin tapaan kestävästä pahvista valmistettuna. Ihanan vanhanaikaisesta, Idän pikajuna -fiiliksestä huolimatta laukuissa on pyörät, vetokoukut sun muut nykyaikaiset vempaimet. Lisäksi materiaali on superkevyttä!

Tilauksesta laukkuja on saatavana satoja eri malleja ja värejä, mutta valmismallistoa voi käydä ihastelemassa Kasarmikadun Naranjassa.

4 kommenttia:

 1. "Skandinavian Goyard?" Eikös se oli vähän liikaa sanottu Alstermoosta??

  VastaaPoista
 2. No onhan se paljon sanottu ja enemmän viittasin tyyliin kuin laatuun, mutta on tuossa silti parasta matkalaukku-designiä Skandinaviasta, mitä itse tiedän :)

  VastaaPoista
 3. Löysin tänne uudestaan ma chérie. Palmgrens on ruotsalainen, klassinen, merkki jolla on huippuhienoja matkarkkuja ja muuta josta itse pidän. Tosin ostan mieluimmin Vuittonia koska hinnat ovat samoja.

  VastaaPoista
 4. Kiva että palasit! Ja hei iso kiitos tosta Palmgrens -vinkistä. Laukut on tuttuja, mutta merkin nimi tuli uutena! :)

  Just alkuviikosta fiilistelin tyylikkään vastaantulijan käsivarrella keikkunutta salkkumallista korikassia. Ihan täydellinen kesäinen läppärilaukku! Kävin jo nettisivuillani, mutta siellä ei näyttänyt olevan online shopping mahdollisuutta :/

  VastaaPoista