torstai 20. toukokuuta 2010

Olki on my mind
Hattuvillitykseni on hyvässä nousukiidossa, ja juuri nyt hihkun kaiken olkisen perään :) Hattuvalikoimat kaupoissa ovat tällä hetkellä aika hyvät, vaikka tosin omiin kasvoihin sopivan mallin löytäminen on siltikin haastavaa.

Etummaisen hatun löysin eilen Zarasta ja Henkka Maukan miesten osastolta löytyi aikaisemmin toinen samantapainen. Tuollainen Nicolen ja jomman kumman Olseninkin päässä nähty luonnonvalkoinen, mustalla nauhalla somistettu ja täydellisesti istuva malli on edelleen haussa.

Leveälierinen hellehattu on parin vuoden takaiselta Nycin reissulta ja takimmainen helmi on äidin kirppislöytö (!) Se oli tarkoitettu mökin seinälle koristeeksi, ennen kuin pidin äidille oman hattuluentoni kesän trendeistä ja kaappasin euron olkihatun omaan garderoobini :)


Chanelin pitsi- ja olkikuositeltujen herkkujen puutteessa pääsee viiden vuoden takainen Pariisista hankittu pitsikassi jälleen käsikynkkääni. Punottu vesipullo-cooleri on aina mukana aurinkopaikalla, eikä kesä olis kesä ilman Etelä-Ranskasta hamstraamiani olkikasseja. Käytän niitä piknikeillä, rantakassina, Pori Jazzeilla, veneessä, kaupungilla ja ruokakaupassa. Muulloin niissä on kätevä säilyttää kaikkea mahdollista lehdistä shaaleihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti