tiistai 11. toukokuuta 2010

Laukku -älä ota sitä (aina) vakavasti!


Carrie Bradshaw on ehkä paras esimerkki siitä, miten laukkua ei tosiaankaan a i n a tarvitsisi ottaa niin vakavasti. Ok, unohdetaan tästä nyt silti ne laukut, joihin saa printata vaikka jonkun oman perhekuvan. Mutta siis näin periaatteessa.
Emilio Puccin Bean-laukut ovat papumaisessa olemuksessaan jotenkin todella symppiksiä! Mutta toki osastoa - rahaa/laukkuja on niin paljon, että perus Bottega Venetat ja AMQ:t tulevat jo kaapeista ulos, joten miksi en ostaisi Puccin papua.Ja sitten on tietenkin Judith Leiber, jonka kristalleilla päällystetyt laukut ovat t o d e l l a varakkaiden pukuvitsejä.

Mutta tämä on mielestäni superhauska, eikä käy kukkarolle. Ei kun Punavuoren Rautaan ketjuostoksille ja viereisestä Alepasta ruskea paperikassi matkaan ja sitten kotiin piirtelemään ruutukuosia :)

En muuten ymmärrä miksi kaikki ruokakaupat, toisin kuin Alepa (!!) eivät tajua simppeleiden ruskeiden paperikassien päälle. En esimerkiksi käsitä niitä Stokkan vihreitä, joita tulee itsekin osteltua pakon edessä, jos oma kangaskassi on jäänyt kotiin. Stokkalta tosin saa nykyään myös aika tyylikkäitä mustia harso(?)kasseja, jotka ovat osottautuneet huomaamattoman helpoiksi kaupunkishoppereiksi - menevät laukussa pieneen tilaan, eivät paina mitään, vetävät paljon tavaraa ja sopivat melko hyvin useimpiin asuihin.

2 kommenttia:

  1. Hih, meillä on niin samat "ongelmat":D
    Minäkin olen sitä mieltä että Alepan ruskeat paperikassit ovat kauniita!
    Vähän harmittaa että nyt ne oli stockalla korvaanut ne kauniin väriset (musta, tumman lila tms.) harsokassit vihreä-valkoisilla versioilla...

    VastaaPoista
  2. No voi Stokka minkä menit tekemään... pitää nyt varmaan hamstrata pari mustaa varastoon jos niitä sattuu vielä löytämään. Mutta toisaalta, mikä tahansa muu vaihtoehto on parempi, kuin herkkujen kotiin raahaaminen muovikassissa :)

    VastaaPoista